Bunları duyunca çok şaşıracaksınız: Teknoloji devi Google'ın daha önce hiç bilinmeyen özellikleri

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan arama motoru devi Google'ın hiç duymadığınız bazı özellikleri var. O özellikleri sizler için haberimizde bir araya getirdik.

1998 yılından beri kullanımda olan dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi konumunda bulunan Google'da, yılda 11.944 milyar'dan fazla arama yapılıyor. Gün içerisinde çokça ziyaret ettiğimiz Google, kendimi şanslı hissediyorum bölümü ile zaman zaman ziyaretçilerine eğlenceli anlar geçirme fırsatı sunuyor.
Chuck Norris
Oynadığı filmler ve esprileriyle tanınan ünlü ABD'li aktör Chuck Norris, Google'da karşımıza çok farklı bir şekilde çıkıyor. Kendimi şanslı hissediyorum bölümüne 'find Chuck Norris' yazdığınızda Google size 'iz Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur' mesajıyla cevap veriyor.
Chuck Norris Oynadığı filmler ve esprileriyle tanınan ünlü ABD'li aktör Chuck Norris, Google'da karşımıza çok farklı bir şekilde çıkıyor. Kendimi şanslı hissediyorum bölümüne 'find Chuck Norris' yazdığınızda Google size 'iz Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur' mesajıyla cevap veriyor.
Pong Oyunu
Google'ın arama motoru sayesinde Pong oynanbildiğini biliyor muydunuz? Arama çubuğuna 'Atari Breakout' yazdığınızda sayfa birdenbire Pong oyununa dönüşüyor.
Pong Oyunu Google'ın arama motoru sayesinde Pong oynanbildiğini biliyor muydunuz? Arama çubuğuna 'Atari Breakout' yazdığınızda sayfa birdenbire Pong oyununa dönüşüyor.
Ekran Döndürme
Arama ekranını tek cümle ile saat yönünde döndürebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey; çubuğa "do a barrel roll" yazıp ekranı izlemek.
Ekran Döndürme Arama ekranını tek cümle ile saat yönünde döndürebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey; çubuğa "do a barrel roll" yazıp ekranı izlemek.
Sonsuz arama
Google'da hiç bitmeyen bir arama yapıp onu kısır döngüye sokmak ister misiniz? Arama çubuğuna "Recursion"  yazarsanız Google'ı sonsuz bir döngü içine sokabilirsiniz.
Sonsuz arama Google'da hiç bitmeyen bir arama yapıp onu kısır döngüye sokmak ister misiniz? Arama çubuğuna "Recursion" yazarsanız Google'ı sonsuz bir döngü içine sokabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >