Büyük ekranlı Xiaomi Mi Max 3'ün teknik özellikleri sızdı

Xiaomi logo
Xiaomi logo

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin phablet sınıfında yer alan yeni nesil akıllı telefonu Mi Max 3 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Teknik özellikler ve tasarıma dair ayrıntılar haberimizde.

En başarılı Çinli akılı telefon üreticileri arasında yer alan Xiaomi, bir süredir merakla beklenen Mi Max 3 hazırlıklarına devam ediyor. Son dönemlerde duyurulan diğer aile bireylerinde olduğu gibi bu modelde de ekran çerçevelerinin minimum seviyeye indirileceği aşikar. Zira şu ana kadar sızan bilgiler de bunu doğrular nitelikte. Tasarım detayları haricinde son olarak teknik özellikler de sızdırıldı.

Xiaomi'nin phablet sınıfında yer alan büyük ekranlı akıllı telefonu Mi Max 3'ün sızan teknik özellikleri şu şekilde.
Xiaomi'nin phablet sınıfında yer alan büyük ekranlı akıllı telefonu Mi Max 3'ün sızan teknik özellikleri şu şekilde.

Xiaomi Mi Max 3 özellikleri belli oldu

Full HD + çözünürlükte görüntüler oluşturan 6.99 inç'lik (18:9 görüntü oranı) ekrana sahip olması beklenen yeni modelde söylentilere göre Snapdragon 710 yongasına yer veriliyor. İki farklı RAM (4 GB ve 6 GB) ve yine iki farklı (64 GB / 128 GB) depolama alanı seçeneğinin sunulduğu modelde 5500 mAh kapasitede büyükçe bir batarya bulunuyor.

Çift arka arka kamera tarafında Sony'nın 20 MP çözünürlük destekli IMX363 sensörü bulunuyor. Tabii önde de yine yüksek performanslı bir selfie kamerasının yer alacağını tahmin ediliyor. Ancak şimdilik ön kameranın çözünürlüğüne ilişkin herhangi bir bilgi yok. Tüm bunlara ek özellikler arasında Quick Charge 3.0 desteği; parmak izi okuyucu, iris tarayıcı ve stereo hoparlörden bahsedebilmek mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >