Canon ile işbirliği yapan anime Just Because! yakında fotoğraf meraklılarıyla buluşacak

anime japon
anime japon

Japonya’da ortaya çıkan ve fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap eden Just Because anime serisi, Canon makinelerini en iyi şekilde yansıtacak.

5 Ekim 2017’de Japonya’da piyasaya çıkacak yeni orijinal anime dizisinde ana karakterlerden biri olan Ena Komiya, okulun fotoğrafçılık kulübünün hevesli bir üyesidir. Ancak üye olduğu fotoğraf kulübü kötü bir döneme girmiş ve dağılmak üzere bir durumdadır. Kulübü kurtarmak isteyen Komiya, kendi çektiği fotoğraflarla yarışmalara katılmayı planlamaktadır.

Canon, fotoğraf makinesini ve fotoğrafçılığı anlatan sahneleri fotoğraf severleri rahatsız etmeyecek şekilde göstermeye çalıştı. Bunun için Canon modelleri son derece gerçeklikle tasarlandı. Fotoğrafçılık üzerine ilerleyen animede Ena Komiya’nın kullandığı Canon modeli ise 729 dolarlık Canon PowerShot G5 X olacağı iddia ediliyor. Ana karakterin bu modeli kullanacak olması diğer makinelerinin kullanılmayacağı anlamına gelmiyor.

Fotoğraf severlerin bu diziyi izleyeceğine şüphe olmasa da merakı olan kişilerin de çekim teknikleri için bakacağı bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >