Çöpten PlayStation 4 çıktı

PlayStation 4.
PlayStation 4.

Çöp toplama videoları çekerek Twitch'de ünlenen yayıncı, yine bir çöp toplama videosu çektiği sırada PS4 ve diğer ekipmanlarını buldu ve şok geçirdi. Birçok kişinin hayali olan bu durum çok sayıda izleyici tarafından ilgiyle takip edildi.

TrashM4N nick'li Twitch kullanıcısı çöp toplarken çektiği videolarla ün kazanmayı başarmıştı. TrashM4N alışılagelmiş videolarından birini çektiği sırada bulduğu şeyle birçok insanın hayalini gerçekleştirmiş oldu. Çöpten çıkan PlayStation 4, iki adet oyun kumandası, kablolar ve denetleyiciler ile mutluluğa boğulan Twitch fenomeni asıl sevincini evine gittiğinde yaşadı. PlayStation 4’ü evinde test ettiğinde daha büyük bir sürprizle karşılaştı. Konsol bozuk değildi ve tüm özellikleri ile çalışıyordu.

PlayStation 4 Slim modelindeki cihazın çöpte ne aradığı henüz bilinmezken kaybedilmiş bir oyun ertesinde atılmış olduğu izlenimi sosyal medyada dillendirildi. PlayStation 4’ü açtığında, aktif olarak PlayStation Plus üyeliğinin olduğunu belirten TrashM4N, üyeliğin otomatik yenilemesini kapattığını belirtti. TrashM4N'ın bu talihi birçok insana dudak ısırttı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >