Dropbox, çevrimdışı kullanım desteğini artırdı

Dropbox, çevrimdışı belge görüntüleme özelliğini bir üst noktaya taşıdı: Artık klasörler de çevrimdışı görüntülemeye dahil edilebiliyor.

"Çevrimdışı Kullanım" özelliği

                                    Ancak, geçtiğimiz dönemlerde yapılan güncellemelerle bu durum biraz esnetilmişti. Yani çevrimdışı kullanım özelliğiyle internetsiz ortamlarda da belgeleri görüntülemek mümkün hale gelmişti. Bu sistemi kullanmak için gereken şey çok basit.
"Çevrimdışı Kullanım" özelliği Ancak, geçtiğimiz dönemlerde yapılan güncellemelerle bu durum biraz esnetilmişti. Yani çevrimdışı kullanım özelliğiyle internetsiz ortamlarda da belgeleri görüntülemek mümkün hale gelmişti. Bu sistemi kullanmak için gereken şey çok basit.
Taşıma işlemini yapmak yeterli
Dropbox üzerinde istediğiniz her belgeyi "Offline Files" klasörüne taşıyarak internetsiz ortamlarda da belgelerinize erişebiliyorsunuz. Son olarak yayınlanan güncelleştirmeyle bu özelliğin kapsamı daha da genişletildi.
Taşıma işlemini yapmak yeterli Dropbox üzerinde istediğiniz her belgeyi "Offline Files" klasörüne taşıyarak internetsiz ortamlarda da belgelerinize erişebiliyorsunuz. Son olarak yayınlanan güncelleştirmeyle bu özelliğin kapsamı daha da genişletildi.
Klasörleri de taşıyabilirsiniz

                                    Bu özellik artık yalnızca tek belgelerle sınırlı değil. Yani bundan böyle istediğiniz bir klasörü de çevrimdışı kullanım için kaydedebilirsiniz. Elbette bu özelliği kullanabilmek için Premium üye olmanız gerekiyor. Android'deki Dropbox uygulamasına birkaç gün içinde dahil edilecek olan bu özellik, iOS tarafında ise 2017'nin hemen başında sunulacak.
Klasörleri de taşıyabilirsiniz Bu özellik artık yalnızca tek belgelerle sınırlı değil. Yani bundan böyle istediğiniz bir klasörü de çevrimdışı kullanım için kaydedebilirsiniz. Elbette bu özelliği kullanabilmek için Premium üye olmanız gerekiyor. Android'deki Dropbox uygulamasına birkaç gün içinde dahil edilecek olan bu özellik, iOS tarafında ise 2017'nin hemen başında sunulacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >