Dünyanın 3. büyük kripto borsası Coinbase, 125 bin kullanıcısına yanlışlıkla mesaj gönderdi

Coinbase
Coinbase

Dünyanın en büyük 3. kripto para borsalarından olan Coinbase 125 bin kullanıcısına yanlışlıkla mesaj gönderdi. Kullanıcılara gönderilen mesajda "Doğrulama ayarlarınız değiştirildi" ifadeleri yer aldı. Coinbase sözcüsü, “Birdenbire sistem bir hata gibi şeyler göndermeye başladı ancak bu kötü niyetli veya üçüncü taraf bir hata değildi” dedi.

68 milyondan fazla kullanıcıya sahip popüler kripto para borsası Coinbase, yaklaşık 125 bin müşterisine güvenlik ayarlarının değiştiğine dair yanlış mesaj gönderdiğini açıkladı.

Şirket sözcüsü Andrew Schmitt bir televizyon kanalına verdiği açıklamada bunun sistemsel bir hatadan dolayı olduğunu belirtirken, "Hafta sonunun çoğunu müşterilerin sorularını yanıtlayabileceğimizden emin olmak için çalışarak geçirdik" dedi.

Müşterilerine "2 adımlı doğrulama ayarlarınız değiştirildi" mesajı gönderen şirket, daha sonra bu mesajı yanlışlıkla gönderdiğine dair yeni bir e-posta gönderdi.

Şirket sözcüsü Schmitt sorunun bir hack olmadığını söyledi. Schmitt; “Birden sistem hata gibi şeyler göndermeye başladı ancak bu kötü niyetli veya üçüncü taraf bir hata değildi" diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >