Dünyanın en tatlı YouTuberları: Sude ve Mustafa

''Mustafa Eren Can'' biraz daha rahat hareket ve konuşmalarıyla sevilirken ''Sude Naz'' ise sizlere obje tanıtımı yapıyor ve takipçileri bunu çok seviyor.
''Mustafa Eren Can'' biraz daha rahat hareket ve konuşmalarıyla sevilirken ''Sude Naz'' ise sizlere obje tanıtımı yapıyor ve takipçileri bunu çok seviyor.

Birkaç ay önce YouTube'da çektiği videolarla adını duyuran Mustafa ve yakın zamanda bir kanal açarak ilgilerin odağı olmayı başaran Sude. En başta sadece basit videolar çeken çocuklar şimdi sevilen birer YouTuber oldu.

Günümüzün gençlerinin ''YouTuber'' olma çabası hepimizin malumu. Öyle ki fikri ve farkı olan olmayan birçoğu ''kanalıma hoş geldiniz'' diyerek şansını deniyor. Ancak burada bahsedeceğimiz çocuklar bildiğiniz YouTuberlardan çok farklı.

Dünyanın en tatlı YouTuber'ları başlığını da bunun için kullandık. Biraz bu çocukların hikayesinden bahsedelim. Maalesef bu çocukların ortak noktaları ikisinin de ''lösemi'' hastalığını atlatmaya çalışıyor olmaları. Ancak buna rağmen birçok sağlıklı insandan çok daha neşeliler.

''Mustafa Eren Can'' biraz daha rahat hareket ve konuşmalarıyla sevilirken ''Sude Naz'' ise sizlere obje tanıtımı yapıyor ve takipçileri bunu çok seviyor. Öyle ki aboneler onlara kendilerini geliştirmeleri için sürekli yardım ediyor. Sizden isteğimiz bu hesaplara giderek onlara en ufak şekilde de olarak destekte bulunmanız ve bu hastalıkla onları baş başa bırakmamanız.

Sude'nin en tatlı videolarından birisi:



Mustafa'nın
en tatlı videolarından biri:



Sude
ve Mustafa'nın YouTube sayfalarına isimlere tıklayarak gidebilirsiniz.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >