Düşük talep sebebiyle birçok mağaza iPhone 8'de indirim yaptı

iPhone 8
iPhone 8

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus beklenen satış rakamlarına bir türlü ulaşamıyor. Bunun sonucunda bazı ülkelerdeki teknoloji mağazaları duruma el atarak önemli indirimler yapmaya başladı.

Milyonlarca kişi, 3 Kasım'da satışa çıkacak olan tepe seviyesi iPhone X'i beklerken, iPhone 8'in fiyatında önemli "dalgalanmalar" yaşanıyor. Paylaşılan raporlar, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ta beklenilen satış rakamlarına bir türlü ulaşılmadığı ortaya çıkarmıştı. Bazı ülkelerde rakamların çok aşağılarda kalması, mağazaları harekete geçirmiş durumda. Bu kapsamda Çin'deki büyük alışveriş sitelerindeki iPhone 8 fiyatlarında indirime gidildi.

iPhone 8'in görünümde bir önceki seriden en büyük farkı cam gövdesi.
iPhone 8'in görünümde bir önceki seriden en büyük farkı cam gövdesi.

Dev elektronik ticaret sitelerinden iPhone 8 indirimi!

Mağazalara göre değişkenlik gösteren fiyatlar arasında en uygun seçeneklerden biri Suning.com. Zira şu anda iPhone 8'i bu web sayfası üzerinden 165 dolar (625 TL) daha ucuza satın alabilmek mümkün. Yine JD.com isimli e-ticaret sitesinde de 120 dolara kadar indirim uygulandığı belirtiliyor. Mağazaların yaptığı açıklamalar, iPhone 8'in Çin'de şu ana kadarki en az satan iPhone modeli olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz dönemlerde paylaştığımız haberlerimizde de belirttiğimiz üzere iPhone 8'in satışlarının önündeki en büyük engel iPhone X. En yüksek performanslı iPhone'un satışının başlamasını bekleyen milyonlarca kişi, iPhone 8 ailesinden bir modeli satın almak istemiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >