Efsane geri dönüyor: Blackberry'nin bu sene çıkaracağı yeni amiral gemisi belli oldu

Blackberry'nin haklarını satın alan TCL firmasının 2017'de heyecan verici bir Blackberry telefonla geliyor. Cihazla ilgili ilk resmi teaser videosu yayınlandı.

TCL, Las Vegas'ta yapılacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yeni ve müthiş özelliklere sahip bir Blackberry telefon duyuracak. Ancak TCL şimdiden yaklaşmakta olan telefonun teaser videosunu yayınladı. Yayınlanan video 4 saniye ve telefonla ilgili çok fazla bilgi vermiyor ancak yine de cihazın QWERTY klavyeyle gelecek olduğunu görüyoruz. TCL Communication Kuzey Amerika Başkanı ve Genel Müdürü Steve Cistulli videoyla birlikte gönderdiği mesajda, telefonun piyasadaki diğer akıllı telefonlara kıyasla belirgin şekilde farklı olduğunu ve etkileyici bir tasarımla geleceğini söylüyor.

4.5 İNÇ EKRANA SAHİP OLABİLİR
Blackberry Mercury'nin 1620x1080 piksel çözünürlüklü 4.5 inç AMOLED ekran ve 3.400 mAh batarya ile birlikte gelmesi bekleniyor. Mercury kod adına sahip telefonun hangi isimle piyasaya sürüleceğiyle ilgili hiçbir ayrıntı yok. Ancak spekülasyonlara göre cihazın DTEK70 olarak adlandırılacağı tahmin ediliyor. İşte Twitter üzerinden yayınlanan o video ve mesaj;


Kaynak: DonanımHaber








Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >