En popüler oyuna ne oldu: 'PUBG çöktü'

PUBG oyunu
PUBG oyunu

Son yılların en çok oynanan oyunlarından biri olan PUBG, ülkemizde de büyük bir ilgi görüyor. Bilgisayarlarda olduğu kadar telefonlarda da büyük ses getiren PUBG, bireysel, iki kişi veya grup halinde oynanabiliyor.PUBG Mobile, 7 Mayıs'ta gece saatlerinde çöktüğü iddia edildi. Twitter'da oyunu oynayanlar tarafından PUBG en çok konuşulan konulardan oldu.

PUBG Mobile yeni güncelleme yapacağını haftalar önce duyurmuştu. Gece yarısı bir çok kişi, PUBG Mobile oynarken oyundan atıldı ve bir daha giremedi.Sorunun ardından PUBG sosyal medyanın gündemine oturdu.

Pubg Mobile, 7 Mayıs 2020 tarihinde çöktü. Pubg Mobile gece yarısı itibariyle haftalar önce duyurduğu BETA sürümü tüm cihazlara güncellenmek üzere duyurdu. PUBG Mobile 7 Mayıs'ta çöktü ve halen düzelmedi. Tek bir çözümü PUBG Mobile silip yeniden yüklemek.

Pubg Mobile şu an itibariyle İOS'ta çöktü. iPhone Apple telefonlarda girilmeyen PUBG Mobile şu an için Android kullanıcılar tarafından oynanabiliyor. Ancak hem Google Play hem İOS marketlerden PUBG Mobile güncelleyerek bu sorun çözülüyor.

PUBG nedir?

PlayerUnknown's Battlegrounds kısaltmasıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Dünyada ve Türkiye’de yoğun bir oyuncu kitlesi bulunan PUBG, FPS oyun kategorisi içerisinde yer almaktadır. İlk çıktığı dönemde PC platformu için Steam üzerinden yayımlanan oyun, artık akıllı telefon ve tabletlerde oynanabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >