Ethereum CEO'su, TRON CEO'sunu köşeye sıkıştırdı

Tron
Tron

Ethereum CEO'su olarak bilinen Vitalik Buterin, TRON CEO'sunun paylaştığı bir görsele Twitter'dan "çalıntı tanıtım makalesi" şeklinde yanıt verdi.

TRON ya da diğer adıyla TRX, son birkaç ayda kripto para piyasasında en fazla değer kazanan alt coin'lerden biri. Şu anda değeri 2.5 milyar dolar seviyesine kadar yükselen TRON, haliyle hem sosyal mecralarda hem de kripto para forumlarında sıkça gündeme oturuyor. Hatta konuyla ilgili olarak TRON CEO'su Justin Sun, yaptığı açıklamalarda Ethereum ve TRON'un karşılığına yönelik bir paylaşım yapmıştı. Özellikle Türkiye'deki TRON yatırımcılarını sevindiren atılımlar yapmaya devam eden şirket CEO'su, Türkçe paylaşımlarıyla takipçi kitlesini artırmaya devam ediyor.

Justin Sun, Ethereum ile TRON'un çeşitli parametrelerini devreye sokup detayları paylaştı. Akabinde Ethereum'un kurucusu olarak bilinen Vitalik Buterin konuya cevap verdi. Buterin, yapılan paylaşımları 'çalıntı tanıtım makalesi' şeklinde tanımladı. İşin daha da ilginç durumu ise "Daha iyi tanıtım makalesi için CTRL + C - CTRL + V klavyeyle yeni içerik üretmekten daha verimli" şeklindeki açıklama.

Justin Sun ise konuyla alakalı olarak kişisel hesaplarından ya da TRON hesabından herhangi bir duyuruda bulunmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >