Facebook videoları artık TV'ye yansıtılabilecek

Facebook yaptığı son güncelleme ile videoların tek bir tuşla televizyonlarınızda izlenebilmesine imkân sağlıyor.

Facebook tarafından yapılan son güncelleme ile Facebook videolarını televizyonunuzdan izleyebileceksiniz. Peki, Facebook videoları televizyonda nasıl izlenir? Bu özellik –şimdilik- Apple TV veya Chromecast ile yapılabilir ama yakın bir sürede Android cihazlar için de kullanılabilir duruma gelecek.


Video televizyonda oynarken, videoya telefonumuzdan yorum bırakabileceğiz

                                    
                                    Facebook üzerinde kullanıcılar günlük 100 milyon saatin üzerinde video izliyor. Facebook kullanıcıların bu deneyimini daha da geliştirmek için videoların televizyonlarda da aynı anda izlenebileceği bir özellik güncellemesi yayınladı. iOS kullanıcılar için geçerli olan bu özellik yakın bir zamanda Android içinde kullanılabilir olacak. Bu özellik ile canlı bir videoyu anında televizyona yansıtabilir, televizyonda video oynarken telefondan haber kaynağınızı görüntülemeye devam edebilirsiniz. Hatta video televizyonda oynarken, videoya telefonunuzdan yorum bırakabilirsiniz.
Video televizyonda oynarken, videoya telefonumuzdan yorum bırakabileceğiz Facebook üzerinde kullanıcılar günlük 100 milyon saatin üzerinde video izliyor. Facebook kullanıcıların bu deneyimini daha da geliştirmek için videoların televizyonlarda da aynı anda izlenebileceği bir özellik güncellemesi yayınladı. iOS kullanıcılar için geçerli olan bu özellik yakın bir zamanda Android içinde kullanılabilir olacak. Bu özellik ile canlı bir videoyu anında televizyona yansıtabilir, televizyonda video oynarken telefondan haber kaynağınızı görüntülemeye devam edebilirsiniz. Hatta video televizyonda oynarken, videoya telefonunuzdan yorum bırakabilirsiniz.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https://connect.facebook.net/fbmedia/videos/1216914131683337/&show_text=0&width=560&height=300
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >