Facebook'ta Einstein ile sohbet etme imkanı

Albert Einstein
Albert Einstein

Yeni dizi Genius'un reklamı için Facebook'ta Chatbot uygulaması başlatıldı.

National Geographic ekibi, yeni dizisi Genius için Facebook'ta Chatbot uygulaması başlattı. Albert Einstein'ın konu alındığı diziyi daha iyi anlayabilmek için Facebook'ta sohbet edilebiliyor. Ayrıca Chatbot'ta Einstein ile her konuda konuşulabiliyor.

Gelmiş geçmiş en iyi bilim insanlarından biriyle sohbet etme şansı 
Bilim ve fizikle ilgilenen hemen herkes, elbette hayatının bir bölümünde Albert Einstein ile karşılaşmış ve sohbet etmiş olmak ister.İnsanlık tarihin etkileyecek çok önemli teoriler geliştiren Einstein, gelmiş geçmiş en bilge bilim insanları arasında gösteriliyor.
Einstein 1955 yılında hayata veda etti fakat onunla sohbet edebilmek hala mümkün. Üstelik Facebook Messenger üzerinden...
Gelmiş geçmiş en iyi bilim insanlarından biriyle sohbet etme şansı Bilim ve fizikle ilgilenen hemen herkes, elbette hayatının bir bölümünde Albert Einstein ile karşılaşmış ve sohbet etmiş olmak ister.İnsanlık tarihin etkileyecek çok önemli teoriler geliştiren Einstein, gelmiş geçmiş en bilge bilim insanları arasında gösteriliyor. Einstein 1955 yılında hayata veda etti fakat onunla sohbet edebilmek hala mümkün. Üstelik Facebook Messenger üzerinden...
Şimdilik yalnızca İngilizce konuşma yapabiliyoruz
GZT Facebook sayfamızın da sunmuş olduğu Facebook Messenger Chatbot uygulamasında artık Einstein ile sohbet edilebiliyor. Üstelik konuşmalar sadece fizik üzerine gerçekleştirilmiyor. Kendisine Albert ismiyle hitap edilmesini isteyen Chatbot, sizle her konuda konuşabiliyor.
Lakin Einstein ile sohbet sadece İngilizce gerçekleştirilebiliyor. Aslında bu bir avantaj sayılabilir. Hem Einstein ile sohbet etme hem de dilinizi geliştirme fırsatını aynı anda yakalayabilirsiniz.
Şimdilik yalnızca İngilizce konuşma yapabiliyoruz GZT Facebook sayfamızın da sunmuş olduğu Facebook Messenger Chatbot uygulamasında artık Einstein ile sohbet edilebiliyor. Üstelik konuşmalar sadece fizik üzerine gerçekleştirilmiyor. Kendisine Albert ismiyle hitap edilmesini isteyen Chatbot, sizle her konuda konuşabiliyor. Lakin Einstein ile sohbet sadece İngilizce gerçekleştirilebiliyor. Aslında bu bir avantaj sayılabilir. Hem Einstein ile sohbet etme hem de dilinizi geliştirme fırsatını aynı anda yakalayabilirsiniz.
Genius için National Geographic'in yaptığı bir reklam kampanyası
Elbette bu Chatbot, ünlü belgesel kanalı National Geographic'in bir reklam kampanyası. Zira söz konusu kanalda Genius isimli yepyeni bir dizi başlıyor. Bu dizi, Albert Einstein'in hayatını anlatıyor.
Genius dizisinde Einstein'in olgun halini de Karayip Korsanları film serisinden tanıdığımız Geoffrey Rush canlandırıyor.
Genius için National Geographic'in yaptığı bir reklam kampanyası Elbette bu Chatbot, ünlü belgesel kanalı National Geographic'in bir reklam kampanyası. Zira söz konusu kanalda Genius isimli yepyeni bir dizi başlıyor. Bu dizi, Albert Einstein'in hayatını anlatıyor. Genius dizisinde Einstein'in olgun halini de Karayip Korsanları film serisinden tanıdığımız Geoffrey Rush canlandırıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >