Fiyatıyla birçok ülkenin dış borcu kapanır: İşte Autoshow'un en pahalı otomobili

Aston Martin Vulcar
Aston Martin Vulcar

17'ncisi düzenlenen ''İstanbul Autoshow''da tanıtılan bir otomobilin fiyatı dudak uçuklatıyor.

Otomotiv Distribütör Derneği (ODD) bu yıl 17. Düzenlenen ''İstanbul Autoshow'' ziyaretçilerle dolup taşıyor. Fuarda piyasada bulunan en uygun fiyatlı otomobillerden inanılması zor rakamlarda otomobillere kadar büyük bir yelpazeye sahip.

1 saat içinde tükendi

                                    Sadece 24 adet üretilen fuarın en pahalısı otomobil sadece 1 saat içinde tüketildi. ''Aston Martin Vulcan'' isimli aracın fiyatı ise 45 milyon TL. Yine araç hakkında gelen bilgiler arasında Vulcan'ı alanlar arasındaki isimlerin önemli bir kısmını Arap kralların oluşturduğu var.
1 saat içinde tükendi Sadece 24 adet üretilen fuarın en pahalısı otomobil sadece 1 saat içinde tüketildi. ''Aston Martin Vulcan'' isimli aracın fiyatı ise 45 milyon TL. Yine araç hakkında gelen bilgiler arasında Vulcan'ı alanlar arasındaki isimlerin önemli bir kısmını Arap kralların oluşturduğu var.
İlk kez Türkiye'de

                                    
                                    Aston Martin Vulcan normal koşullar için değil pist için özel olarak tasarlanmış bir otomobil. Yani araba tutkunlarının galeri için aldığını söylemek mümkün.Türkiye'ye ilk defa getirilen otomobil 7 litrelik V12 motora sahip. Otomobil, 820 beygir gücü ve tasarımının güzelliğiyle ziyaretçileri kendine hayran bırakmayı başarıyor.
İlk kez Türkiye'de Aston Martin Vulcan normal koşullar için değil pist için özel olarak tasarlanmış bir otomobil. Yani araba tutkunlarının galeri için aldığını söylemek mümkün.Türkiye'ye ilk defa getirilen otomobil 7 litrelik V12 motora sahip. Otomobil, 820 beygir gücü ve tasarımının güzelliğiyle ziyaretçileri kendine hayran bırakmayı başarıyor.
''En büyük yatırım Türkiye'ye yapıldı'' 

                                    
                                    
                                    Aston Martin Türkiye Distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya markanın Türkiye faaliyetleri için şunları söyledi: “Aston Martin tarihindeki en büyük yatırımı Türkiye’ye yaptı. Bunu kendilerinden duymamız onur verici. Önümüzdeki 5 yıllık planlamamızda Türkiye’de daha fazla noktada olmayı hedefliyoruz” dedi.
''En büyük yatırım Türkiye'ye yapıldı'' Aston Martin Türkiye Distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya markanın Türkiye faaliyetleri için şunları söyledi: “Aston Martin tarihindeki en büyük yatırımı Türkiye’ye yaptı. Bunu kendilerinden duymamız onur verici. Önümüzdeki 5 yıllık planlamamızda Türkiye’de daha fazla noktada olmayı hedefliyoruz” dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >