Gandalf kostümüyle dünyayı gezerek muazzam kareler yakaladı

Profesyonel bir fotoğrafçı olan Akhil Suhas bir Gandalf kostümü hazırlayıp 6 aylık bir gezintiye çıktı.
Profesyonel bir fotoğrafçı olan Akhil Suhas bir Gandalf kostümü hazırlayıp 6 aylık bir gezintiye çıktı.

Bir Gandalf kostümü ve 2 kamera ile 6 aylık bir gezintiye çıkan profesyonel fotoğrafçı Akhil Suhas, birbirinden muazzam kareler yakalamayı başardı.

Profesyonel bir fotoğrafçı olan ''Akhil Suhas'', üniversiteden mezun olduktan sonra ''Yeni Zelanda'' genelinde ''6 aylık'' bir gezi yapmak için kendine bir Gandalf kostümü hazırladı.

Bu konuda açıklama yapan Suhas, ''Fotoğraflarımda tekrar eden bir konu istedim ve ülkeyi ziyaret eden diğer fotoğrafçılardan beni farklı kılacak bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Yeni Zelanda iki şeyle meşhurdur; ''manzaraları ve hobbit'' figürleri. Ben de neden bu ikisini birleştirmiyorsun diye sordum kendime ve vakit kaybetmeden buna uygun bir kostüm hazırlamaya başladım.'' dedi.

İstediği tarzda bir kostüm hazırlamak yaklaşık ''2 ayını'' aldı. Kostümün hazırlanmasıyla beraber ''2 kamera ve 1 kostümle'' 15 bin km yol kat etti.

Biz en iyi görselleri almaya çalıştık ancak siz albümü beğenmezseniz Facebook ve Instagram sayfalarına giderek daha fazla fotoğrafa ulaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >