Gelecek ile tanışın: 2017 yılının en farklı tasarımına sahip 10 otomobili

İşte birbirinden farklı tasarımlı otomobiller...
İşte birbirinden farklı tasarımlı otomobiller...

Henüz yılın başında olmamıza rağmen otomobil markaları birbirinden farklı tasarımlarını ortaya koydu.

İşte birbirinden farklı tasarımlı otomobiller...
Airbus Pop.Up
Avrupa merkezli uçak üreticisi Airbus, Pop.Up adını verdiği uçan otomobil konseptini Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıttı.

Uçuşunu bir drone'a benzetmek de mümkün olan uçan aracın tamamen elektrikli olarak çalışması bekleniyor.
Airbus Pop.Up Avrupa merkezli uçak üreticisi Airbus, Pop.Up adını verdiği uçan otomobil konseptini Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıttı. Uçuşunu bir drone'a benzetmek de mümkün olan uçan aracın tamamen elektrikli olarak çalışması bekleniyor.
Volkswagen Sedric
Bir direksiyon, pedal veya kokpit olmadığı için bu aracı bir insanın kullanabilmesi kesinlikle mümkün değil.
Volkswagen Sedric Bir direksiyon, pedal veya kokpit olmadığı için bu aracı bir insanın kullanabilmesi kesinlikle mümkün değil.
Toyota i-TRIL
Sadece 600 kg ağırlığında olan i-TRIL, 2,830 mm uzunluk ve 1,460 mm yüksekliğe sahip. Ayrıca otomobil Volkswagen Sedric gibi pedalsız.
Toyota i-TRIL Sadece 600 kg ağırlığında olan i-TRIL, 2,830 mm uzunluk ve 1,460 mm yüksekliğe sahip. Ayrıca otomobil Volkswagen Sedric gibi pedalsız.
Fiat Chrysler
Fiat Chrysler
Oasis
Las Vegas'ta tanıtılan geleceğin otomobilinde Türkiye imzası var. TÜBİTAK, elektrikli ve sürücüsüz Oasis'in geliştirilme aşamasında yer aldı.
Oasis Las Vegas'ta tanıtılan geleceğin otomobilinde Türkiye imzası var. TÜBİTAK, elektrikli ve sürücüsüz Oasis'in geliştirilme aşamasında yer aldı.
Honda, NeuV
Honda, NeuV
Volkswagen Hippiemobile
Volkswagen, bu modelle hippi döneminin efsane minibüsünü yeniden canlandırıyor.
Volkswagen Hippiemobile Volkswagen, bu modelle hippi döneminin efsane minibüsünü yeniden canlandırıyor.
Toyota Yui
Toyota'nın Amerika'da yer alan CALTY Tasarım ekibi tarafından tasarlanan Concept-i , insanların ihtiyaçlarını anlayan ve hayatlarını iyileştiren gelişmiş yapay zeka sisteminden de faydalanıyor.
Toyota Yui Toyota'nın Amerika'da yer alan CALTY Tasarım ekibi tarafından tasarlanan Concept-i , insanların ihtiyaçlarını anlayan ve hayatlarını iyileştiren gelişmiş yapay zeka sisteminden de faydalanıyor.
BMW Vision
Geleceğin mobilite anlayışına yönelik bir otomobil olarak lanse edilen Vision Next 100'ün renk değiştirme ve diğer araç ile yayalarla etkileşim kurabilme özelliklerine sahip olacağı varsayılıyor.
BMW Vision Geleceğin mobilite anlayışına yönelik bir otomobil olarak lanse edilen Vision Next 100'ün renk değiştirme ve diğer araç ile yayalarla etkileşim kurabilme özelliklerine sahip olacağı varsayılıyor.
Nissan VMotion
Nissan Vmotion 2.0 Concept farklı tasarımı ve agresif sert çizgileriyle geleceğin otomobilleri hakkında fikir veriyor.
Nissan VMotion Nissan Vmotion 2.0 Concept farklı tasarımı ve agresif sert çizgileriyle geleceğin otomobilleri hakkında fikir veriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >