Gmail'in tarayıcı versiyonu yenileniyor

Gmail
Gmail

Google, popüler e-posta servisi Gmail'in tarayıcı versiyonunu yenileyeceğini doğruladı. İlk görüntüleri internete sızan yeni Gmail, işlevsel tasarımıyla servisin kullanılabilirliğini artıracak.

Google, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde meşhur e-posta istemicisi Gmail'in yeni tarayıcı versiyonuyla kullanıma sunulacağını duyurdu. Sadeleştirilen tasarım, servise ekleyeceği kritik fonksiyonlarla kullanılabilirliği artırmış olacak.

The Verge tarafından ilk görüntüleri paylaşılan Gmail'in yeni tarayıcı tasarımı, sade görüntüsü altında kullanıcı geri bildirimlerine göre şekillenmiş bir sistem barındırıyor. Google Keep ve Google Takvim uygulamalarıyla entegre hale gelen Gmail, yeni bir pencere açmadan doğrudan tarayıcı sürümü üzerinden bu iki servise erişim imkanı sağlayacak.

Mobil uygulamalarında olduğu gibi tarayıcı sürümüne de e-posta uyarılarını erteleme özelliği eklenecek olan Gmail, Google sözcülerinden edinilen bilgiye göre önümüzdeki haftalarda resmen kullanıma sunulacak. Ayrıca akıllı cevaplama özelliği de yeni Gmail sürümünde kendine yer bulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >