Gold Bilgisayar'dan akıllı telefon kampanyası: Kol saati alana iPhone hediye!

iPhone 6
iPhone 6

Gold Bilgisayar, yeni kampanyayla birlikte Apple iPhone 6 ya da Sony Xperia Z5 Premium alacaklara özel bir fırsat sunuyor. Kampanya sayesinde seçili markalardan kol saati alan herkes bu iki telefondan birini hediye olarak seçebiliyor.

Geçtiğimiz dönemlerde kredi kartları için gerçekleştirilen düzenlemelerle birlikte cep telefonu ya da akaryakıtta taksitlendirme ortadan kaldırılmıştı. Yani böylece yeni bir telefon satın almak isteyen kişiler kredi kartı üzerinden taksitlendirme yapamıyordu. Elbette kısa süre içinde çözüm üreten teknoloji marketleri ve mobil operatörler, yasağı esnetmenin çeşitli yollarını buldu. Bu kapsamda dev teknoloji marketleri bankalarla anlaşma yaparak mağazalarda "minik kredi merkezleri" oluşturdu. Böylece satın alınacak ürün fiyatında ihtiyaç kredisi çekilerek satın alma işlemi gerçekleştirilebiliyordu.

Gold Bilgisayar, kampanya kapsamında iPhone 6 ya da Xperia Z5 Premium'u saatle birlikte 12 taksit seçeneğiyle 2998 TL'ye satmış oluyor.
Gold Bilgisayar, kampanya kapsamında iPhone 6 ya da Xperia Z5 Premium'u saatle birlikte 12 taksit seçeneğiyle 2998 TL'ye satmış oluyor.

Son olarak Gold Bilgisayar da müşterilere özel bir çözüm üreterek, saat alan kişilere Apple iPhone 6 ya da Sony Xperia Z5 Premium hediye etmeye başladı. Armani Exchange, Michael Kors ya da Diesel kol saatlerinden alan herkes iPhone 6 ya da Xperia Z5 Premium telefonlardan birini seçebiliyor. Üstelik kampanyanın en güzel tarafı 12 taksit seçeneği. Yani aslında Gold Bilgisayar bu sayede bir bakıma telefon için taksitlendirme özelliği sunmuş oluyor. Zira kol saatlerinin fiyatlandırmalarına bakıldığında en ucuz ürünün 2998 TL olduğu görülebiliyor. Normal şartlarda 550 TL fiyatlandırmayla internet üzerinden satın alınabilen saat, iPhone 6 ya da Xperia Z5 Premium ile birlikte 2998 TL'ye denk geliyor. Üstelik az önce de belirttiğimiz üzere 12 taksit seçeneğiyle.

Elbette kampanyanın 22 Eylül 2017 tarihine kadar geçerli olduğunu da unutmamak gerekiyor.
Elbette kampanyanın 22 Eylül 2017 tarihine kadar geçerli olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Şu anda yine internet üzerinden Apple Türkiye garantili olarak iPhone 6 fiyatı 1989 TL civarında. Dolayısıyla aslında saat ve taksitlendirme özelliği sayesinde iki ürüne 2998 TL verilmiş oluyor. Yeni bir akıllı telefon satın alacaklar için fırsat cazip gelebilir; buradaki bağlantı üzerinden satın alma sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >