Google'ın yeni stereo speaker'ı duyuruldu: Home Max

Google Max.
Google Max.

Google, yüksek teknolojiyle çalışacak Home Max isimli akıllı hoparlörü üzerinde çalıştığını açıkladı. Hoparlör, fiyatıyla da cep yakacak gibi duruyor...

Google, Home hoparlörünün daha büyük versiyonu olan "Home Max" isimli yeni bir speaker üzerinde çalışıyor. 9to5google'ın haberine göre cihazla ilgili fazlaca detay bulunmasa da cihazın daha büyük ve Google Home zinciri içerisinde daha yüksek bütçeli olacağı belirtiliyor. Cihaz, Sonos Play:3 gibi ürünlerle rekabet etmek üzere ‘premium’ tasarıma sahip olacak. Apple’ın kendine ait yüksek teknolojili akıllı speaker’ı olan ‘HomePod’un bu yıl sonuna doğru çıkması bekleniyor. Google Home Max hoparlörü, bariz seviyede ses kalitesi artışıyla da dikkat çekecek.

Eylül ayı başlarında tanıtılan Google Home Mini üzerine duyurulan Google Max'in Google'ın ses konusundaki değişim politikasına fayda sağlayacağı düşünülüyor. Google mühendisleri, üzerinde çalıştığı ses ekipmanları konusunda kurulan yeni ekiple bu alanda da iddialı duruma gelecek gibi görünüyor. Bununla birlikte Home Mini’nin aksine, Home Max’in Google’ın önümüzdeki hafta düzenleyeceği Pixel 2 etkinliğinde duyurulup duyurulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >