Halit Ergenç’in 1 milyon dolar yatırdığı mobil uygulama kapandı

Halit Ergenç
Halit Ergenç

Yeğeni Aziz Akgül ile bir sosyal medya uygulaması kurmaya karar vererek 1 milyon yatırım yapan Halit Ergenç, umduğunu bulamadı.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç'in, yeğeni Aziz Akgül ile Pondr (derinlemesine temas) adında bir sosyal medya uygulaması yapmak istemesi büyük bir hüsranla sonuçlandı. Daha önce bu uygulama hakkında konuşan Ergenç, ''Pondr’ın çok büyüyeceğinden eminim. Yakında dünya devi olacağız'' demiş ve Facebook, Twitter, Instagram gibi popüler ağların eksikliklerini dile getirerek, Pondr’ın bu eksiklikleri kapattığını belirtmişti.

Hürriyet Gazetesi’nden Ahmet Can’ın haberine göre Instagram’a benzerliğiyle dikkat çeken Pondr, giderek trafiği azaldığı için uygulama mağazalarından kaldırıldı.

Pondr’ın Kurucusu Aziz Akgül ise daha önce yaptığı bir açıklamada uygulamadan şöyle bahsetmişti: ''Pondr, aklınıza gelen bir fikri, üzerinde karar veremediğiniz ve arkadaşlarınızın görüşüne ihtiyaç duyduğunuz bir konuyu, fotoğraflar yardımıyla olabilecek en kısa ve yaratıcı şekilde tüm dünya ile paylaşmanızı sağlıyor. Uygulamamızın Apple Store’da En İyi Yeni Uygulamalar kategorisine girmesi bizim için gurur verici. Hedefimiz yapılacak işlevsel ve tasarıma yönelik eklemelerle Pondr’ı gittikçe daha fazla kullanıcıya ulaştırmak ve uygulama ekosisteminde ‘ilk’ olarak tanımlanabilecek değişikliklere imza atmak.''

Siz, oyuncu ve sanatçıların teknoloji alanına girmesini nasıl buluyorsunuz?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >