Hitman 2 sonunda ortaya çıktı!

​Hitman 2 sonunda ortaya çıktı
​Hitman 2 sonunda ortaya çıktı

Splinter Cell ve Metal Gear Solid ile beraber gizlilik-aksiyon kategorisinin en başarılı ürünlerinden biri olarak gösterilen Hitman, çok kısa bir süre içerisinde yeniden hayranlarıyla buluşacak. WB Games ve Hitman yapımcılarının attığı tweet’ler, oyunun hayranlarını hızla heyecanlandırmayı başardı.

4 Haziran günü, Hitman’in resmi Twitter hesabından oldukça fantastik bir tweet atıldı. Büyük gizem içeren tweet, video ile birlikte geldi. Yeni oyuna işaret ettiği söylenebilecek olan ileti büyük ilgi uyandırmayı da başardı. Agent 47’ye yeni hedefinin gösterildiği bu tweet, şu anda 7 Haziran’a kadar kilitli gözüküyor. 7 Haziran da WB Games’in E3 duyuruları yapacağı tarih olarak belirlendiğinden durum, yeni bir oyun olarak karşımıza çıkabilir.

Oyun yeni bir yapılanma ve sistemle mi gelecek?

Hesaptan gönderilen tweet’in üstüne WB Games’in geri sayım aracını başlatmasıyla birlikte yeni oyuna dair herhangi bir kuşku da kalmamış olur. Hitman'i episodik yapıya büründürerek tepki çeken yapımcılar, bakalım yeni oyunda benzer bir sistem mi kullanacak yoksa klasik sisteme geri mi dönecek? Hitman’a dair tüm detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >