IFA 2018: BlackBerry KEY2 LE tanıtıldı

BlackBerry KEY2 LE
BlackBerry KEY2 LE

BlackBerry'nin uzun süredir söylentileri devam eden yeni nesil akılı telefonu KEY2 LE bugün Berlin'de düzenlenen IFA 2018 kapsamında tanıtıldı. Detaylar haberimizde:

BlackBerry'nin dokunmatik ekran ve fiziksel klavye ikilisini bir arada sunan KEY2 LE modeli IFA 2018 kapsamında tanıtıldı. Hayli uzunca bir süredir söylentileri dolaşan yeni ürün bu sayede Berlin'deki organizasyonda netleşmiş oldu.

4.5 inç boyutunda 1620 x 1080 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturabilen ekranın yer verildiği dokunmatik ekran üzerinden tüm işlemler gerçekleştirilebiliyor. Ancak söz konusu klavye kullanımına geldiğinde fiziksel klavye deneyiminden taviz vermek istemeyenler için KEY2 LE'de de az önce belirttiğimiz üzere basış hissiyatını tam anlamıyla veren bir klavye sunuluyor.

BlackBerry KEY2 LE'nin farklı renk seçeneklerine sahip olduğunu da eklemek gerekiyor.
BlackBerry KEY2 LE'nin farklı renk seçeneklerine sahip olduğunu da eklemek gerekiyor.

BlackBerry KEY2 LE teknik özellikler

Öte yandan Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti, 32 GB / 64 GB depolama seçenekleri; microSD kart desteği, 4 GB RAM ve 13 MP + 5 MP'lik çift arka kamera detaylar arasında. Ön kısımda da 8 MP çözünürlük sunan bir Full HD kamera bulunuyor. Teknik tarafta bataryanın da 2000 mAh kapasitede olduğunu belirtmek gerekiyor.

Küçük dokunuşlar ve revizelerle oluşturulan yeni modelin KEY2'den en büyük farkı ise daha uygun bir fiyata sahip olması. Gelecek ay satışlarına başlanacak olan telefonun 32 GB'lık versiyonu 399 dolar, 64 GB'lık versiyonu ise 449 dolardan satışa sunuluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >