İlk görüşte aşka inanın: Karşınızda Mercedes-Maybach G650 Landaulet

''Etkileyici bir başyapıt” sloganıyla üretimi yapılan G serisinin, Maybach - Mercedes ortaklaşa üretimi olanMercedes-Maybach G650 Landaulet dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
''Etkileyici bir başyapıt” sloganıyla üretimi yapılan G serisinin, Maybach - Mercedes ortaklaşa üretimi olanMercedes-Maybach G650 Landaulet dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mercedes-Maybach G650 Landaulet, Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı.

''Etkileyici bir başyapıt" sloganıyla üretimi yapılan G serisinin, Maybach - Mercedes ortaklaşa üretimi olan
Mercedes-Maybach G650 Landaulet dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Mercedes-Maybach G650 Landaulet diğer serilerden çok daha özel bir üretim olarak karşımıza çıkıyor. Arka bölümde daha fazla diz mesafesi ve daha geniş bir alan sunuyor. Maybach'in bulunduğu yerde özel kelimesinin bir anlam kazandığı doğrudur. Öyle ki bu özel otomobilden sadece 99 adet üretilecek.



Otomobilde masaj özelliği bulunan arka koltuklardan katlanır deri masaya kadar birçok konfor sağlayıcı özellik düşünülmüş. Biraz daha detay vermek aracın arka tarafında lüks bir mini kafeteryaya benzer bir bölmesi bile mevcut.

İki kablosuz kulaklık ve uzaktan kumanda ile aracın arka tarafı hareketli bir sinema salonuna çevrilmiş. Tek tuşa basarak açılan elektronik katlanır tavan, arka kısımda açık hava keyfi sunuyor.


621 beygirlik bir güç üreten bu model 980 nm tork değerine sahip. Piyasadaki en güçlü off-road c ünvanı yine bu aracın olacaktır.


Maybach ile Mercedes'in ortak yapımı model, bugüne kadar üretilmiş en pahalı SUV modeli olacak. Dört farklı iç döşeme rengine sahip olan aracın fiyatı ise minumum 500.000 dolar olması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >