İndir indirebildiğin kadar: İşte en iyi torrent siteleri

Her yıl birçok torrent sitesi kapanıp açılıyor. Bazıları hata veriyor, bazıları ise bir süre sonra çalışmıyor. Peki bunların en iyileri hangileri?

Rahatlıkla indirme yapabileceğiniz en popüler ve en iyi torrent sitelerini siz aramakla yorulmayın diye biz listeledik. Keyifli indirmeler;

1- Kickass Torrents
Defalarca kapanıp açılmasına rağmen birçok farklı domain ile hizmet vermeye devam ediyor. Kickass Torrents'e buradan ulaşabilirsiniz.

2- Zamunda
Kickass'in yokluğunda en popüler sitelerden biri haline gelen Zamunda'ya buradan ulaşabilirsiniz.

3- The Pirate Bay
Torrent dünyasının en gediklisi ve en sağlamlarından biri olan The Pirate Bay, varlığını çeşitli kapanma sorunlarına rağmen devam ettiriyor. buradan ulaşabilirsiniz.

4- TorrentZ
Yine defalarca kapanma ve tekrar açılma evrelerinden geçen TorrentZ, 2017'de de en popüler torrent hizmetlerinden olmaya devam edecek. TorrentZ'e buradan ulaşabilirsiniz.

5- IsoHunt
Yine yılların en popüler torrent servislerinden biri olan IsoHunt, yenilikleri ile hizmet vermeye devam ediyor. IsoHunt'a buradan ulaşabilirsiniz.

6- YTS (YIFY) Torrent
Birçok torrent sitesinde bulunan filmlerin en iyi kalite ve en düşük boyutta sunmasıyla popülerleşen YIFY ekibinin kendi sitesi olan YTS.ag, bir diğer adıyla YIFY Torrents, yine bu yılın en popülerlerinden biri olacak. YTS'ye buradan ulaşabilirsiniz.

7- Torrent Downloads
Diğer popüler sitelerin kapanmasıyla en popülerler arasına yerleşen TorrentDownloads.me, listemizin son üyesi olarak dikkat çekmekte. Torrent Downloads'a buradan ulaşabilirsiniz.



Kaynak: Webtekno

The Pirate Bay
Torrent dünyasının en gediklisi ve en sağlamlarından biri olan The Pirate Bay, varlığını çeşitli kapanma sorunlarına rağmen devam ettiriyor.     buradan ulaşabilirsiniz.
The Pirate Bay Torrent dünyasının en gediklisi ve en sağlamlarından biri olan The Pirate Bay, varlığını çeşitli kapanma sorunlarına rağmen devam ettiriyor. buradan ulaşabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >