Instagram güncellendi: Kaybolan mesajlar artık çok daha kullanışlı!

Instagram Hikâyeler
Instagram Hikâyeler

Hem App Store hem de Google Play'de indirmeye sunulan yeni Instagram uygulaması, Hikâyeler özelliğini bambaşka bir boyuta çıkarıyor: Artık bu sistem Direct üzerinden de kullanılabiliyor.

Geçen yıl Ağustos'ta Instagram'a entegre edilen Hikâyeler özelliği, milyonlarca kişi tarafından benimsenmiş ve aktif olarak kullanılmaya başlanmıştı. Aradan geçen süreçte etiketler, yazı stilleri ve özel şablonlarla güncellenen uygulama, sonunda Direct üzerinden Hikâye paylaşımını da desteklemeye başladı.Yani bundan böyle Instagram'da Direct seçeneği üzerinden takip edilen kişilere 24 saatte otomatik olarak silinen Hikâyeler gönderilebilecek.

Instagram Direct'e gelen yeni özellik, takip edilen kişilere özel mesaj aracılığıyla Hikâye paylaşımına imkan tanıyor.
Instagram Direct'e gelen yeni özellik, takip edilen kişilere özel mesaj aracılığıyla Hikâye paylaşımına imkan tanıyor.

Instagram Proje Lideri Robby Stein, yaptığı açıklamada Instagram Direct'e gelen yeni özelliğin kullanıcılar için yepyeni bir deneyim sunacağını belirtiyor.

Instagram Direct'in bu özelliğini kullanabilmek için öncelikle uygulamayı güncellemek gerekiyor.
Instagram Direct'in bu özelliğini kullanabilmek için öncelikle uygulamayı güncellemek gerekiyor.

Hatta şu anda SMS ve diğer hiçbir iletişim kanalında olmayan özel bir yapının kullanıcılar tarafından benimseneceği üzerinde duruluyor. Yani Instagram Direct, barındırdığı yoğun genç kitle sebebiyle arkadaşlarla etkileşime geçebilmek için farklı bir seçenek olarak kullanılıyor.

Instagram'ın bu yeni özelliğini kullanabilmek için öncelikle uygulamayı güncellemek gerekiyor. Uygulamanın 10.16 sürüm numaralı en güncel sürümü hem App Store hem de Google Play'de yayınlandı.

Instagram Direct'ten nasıl Hikâye gönderilir?
Bu sistemi kullanabilmek için öncelikle Instagram > Direct'e erişmek gerekiyor. Akabinde en sol alt bölümde yer alan mavi yuvarlak simge üzerinden Direct vasıtasıyla 24 saatte kaybolan Hikâyeler göndermek mümkün oluyor.
Instagram Direct'ten nasıl Hikâye gönderilir? Bu sistemi kullanabilmek için öncelikle Instagram > Direct'e erişmek gerekiyor. Akabinde en sol alt bölümde yer alan mavi yuvarlak simge üzerinden Direct vasıtasıyla 24 saatte kaybolan Hikâyeler göndermek mümkün oluyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >