Instagram ve Facebook'a erişim sorunu yaşanıyor

Facebook ve Instagram'da sorun!

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamaları arasında değerlendirilen Instagram ve Facebook için ortak bir sorun söz konusu birçok kullanıcı özellikle Instagram hesaplarına girmek ve akış yenilemek konusunda problemler yaşıyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, birçok kullanıcının 'erişim sorunları' ve 'akış yenilenememesi' konusundaki şikayetleriyle karşı karşıya. Yaklaşık 1 saattir gözlemlenen sorun, kullanıcıların ana sayfalarındaki gönderilerin yenilenememesi ve paylaşım yapılamamasından ibaret.

Instagram'a erişim konusunda dünya genelinde sorun yaşanıyor.
Instagram'a erişim konusunda dünya genelinde sorun yaşanıyor.

Çok sayıda kullanıcı özellikle Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda Instagram'daki erişim sorunundan bahsederken birçok kullanıcının bu durumdan fazlasıyla şikayetçi olduğu da gözlemlenebiliyor. Instagram'da karşımıza çıkan erişim sorununun 'herhangi bir saldırı' sonucu değil, sunucu problemleri yüzünden gerçekleştiği de ifade ediliyor.

Instagram'ın dışında Facebook'ta da 'yeni paylaşım yapamama' sorunu yaşanıyor.
Instagram'ın dışında Facebook'ta da 'yeni paylaşım yapamama' sorunu yaşanıyor.

Facebook'ta da sorun var!

Instagram'daki ana sayfa ve akış problemlerine ek olarak dünyanın en fazla sayıda kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Facebook'ta da 'paylaşım yapamama' sorunu söz konusu. Birçok kullanıcı, hem Instagram hem de Facebook'ta problem yaşadığını ifade ediyor. Sorunun çözülmesi için uygulama geliştiricilerin yoğun çaba sarf ettiği de gelen bilgiler arasında...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >