Instagram'a beklenen özellik geldi

Dünyaca ünlü fotoğraf yükleme ve düzenleme sitesi Instagram kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Canlı yayın özelliğini dün duyuran Instagram, bunu şuan için tüm kullanıcılarına açmış değil. Çok kısa bir zaman içerisinde tüm dünyaya açacağı özelliği yeni güncelleme ile deneyimlemek mümkün olacak.
Instagram'a canlı yayın özelliği geliyor
Canlı yayın özelliği yine yakın zamanda gelen Instagram'ın hikayeler kısmından yapılacak. Boomerang ve normal modun yanına aynı panel içinde canlı yayın seçeneği eklenecek. Yapılan bu canlı yayınların bir daha izlenmesi mümkün olmayacak. Facebook ve Twitter'da olduğu gibi sonradan izleme gibi bir durum söz konusu değil. Video sadece canlı yayın anında izlenebilecek.



Böyle olursa canlı yayın yapanları biz nereden bileceğiz diye sorabilirsiniz. Burada da şu var; canlı yayın yapan kişilerin profil fotolarının altında canlı yayın yaptığını belirten bir ibare olacak. Böylelikle canlı yayın yapanları kaçırma ihtimali en aza inecek. Bu aynı zamanda uygulamada kalma süresini de uzatacak gibi görünüyor. Sonuçta canlı yayın görüntüleri sonradan izlenemiyor ve bu durum sürekli aktif olma durumunu şüphesiz artıracaktır.








Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >