Instagram'a iki yeni özellik eklendi: Artık hikâyeleri kaydetmek mümkün

Instagram Hikâye
Instagram Hikâye

Milyonlarca kişinin her gün düzenli olarak içerik paylaştığı Instagram Hikâyeler sistemi yenilendi. Artık isteyen kullanıcılar beğendikleri hikâyeleri kaydedip profilinden paylaşabiliyor.

Geçen sene duyurulan hikâyeler özelliğiyle kısa süre içinde milyonlarca kişiye erişen Instagram, güncellemelerle bu sistemi her geçen gün daha eğlenceli hale getiriyor. Durum böyle olunca birçok kullanıcı, anlık paylaşımlar için Instagram'ı tercih ediyor. Instagram'a son olarak, "Hikâye Arşivi" ve "Hikâyelerde Öne Çıkanlar" özellikleri de dahil edildi.

Güncellemeyle Instagram'a dahil edilen iki yenilik; sosyal mecrada hikâyelerin kaydedilmesini ve daha sonradan tekrar yayınlanmasını sağlıyor.
Güncellemeyle Instagram'a dahil edilen iki yenilik; sosyal mecrada hikâyelerin kaydedilmesini ve daha sonradan tekrar yayınlanmasını sağlıyor.

Instagram'daki Hikâye Arşivi ve Hikâyelerde Öne Çıkanlar nedir?

Instagram'a güncellemeyle eklenen en önemli yeniliklerden biri Hikâye Arşivi. Bu sayede artık paylaşılan ve özel olduğu düşünülen hikâyelerin, ayrıca bir bölüme kaydedilip profil üzerinden tekrar tekrar görüntülenmesi sağlanabiliyor. Yani artık mevcut Koleksiyon sistemi doğrudan hikâyeler için de kullanılabiliyor. Takipçiler daha sonradan "Hikâyelerde Öne Çıkanlar" bölümü sayesinde bu içerikleri görüntüleyebiliyor. Yani diğer bir değişle karar verilerek seçilen anlık paylaşımların sabitlenmesi sağlanıyor.

Instagram'a bu iki yeniliği getiren güncelleme, şu anda kademeli olarak sunuluyor. Dolayısıyla kullanıcıların mutlak suretle

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >