Instagram’dan askıya alınan hesaplar hakkında açıklama: İnceliyoruz

Instagram
Instagram

Instagram, hesapları askıya alınan kullanıcıların tepkisi sonrası bir açıklama yayınlayarak sorunların incelendiğini bildirdi.

Instagram'da bazı kullanıcılar hesaplarının askıya alınmasının şaşkınlığını yaşıyor. 'Hesabınız askıya alındı' uyarısı gelen kullanıcılar Twitter üzerinden peş peşe paylaşımda bulundu. Birçok kullanıcının takipçi sayısında ciddi düşüşler görüldü. Instagram "İnceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" açıklamasında bulundu.

Instagram'dan resmi açıklama

Instagram'ın Twitter'dan paylaştığı mesaj şu şekilde;

"Bazılarınızın Instagram hesabınıza erişim sorunları yaşadığının farkındayız. İnceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Hesabı askıya alınanlar Twitter'dan sitem etti

  • Instagram hesabını açan bazı kullanıcılar hesaplarının kapatıldığı yönünde bildirimle karşılaştılar. Kullanıcılar Twitter üzerinden yaptıkları açıklamalarda, ‘Kişisel bir hesap nasıl askıya alınıyor Of sinirlerim bozuldu giremiyorum da hesap elden gitti mi Of ya, Şu instagram'da katliam var. Hesaplar deli gibi askıya alınıyor... Instagram hesabim askıya alınmıs! Neden?!' gibi peş peşe yorumlarda bulundu.