iPhone 7S Plus’ın pil ömrü L şeklindeki batarya ile artacak

iPhone charge.
iPhone charge.

Yeni ortaya çıkan görüntüler bu sefer de iPhone 7S Plus’ın anakart şeklini bizlere göstermiş oldu. Görüntüler, cihazın L şeklindeki daha büyük bir pile sahip olacağını işaret ediyor.

Apple, yeni tanıtacağı iPhone’ları gizli tutmak için büyük bir çaba sarf ediyor olsa da cihazların tanıtımına sayılı günler kala sızıntılar da artarak devam ediyor. Son olarak Benjamin Geskin,iPhone 7S Plus’a ait olduğu düşünülen bir anakartın görüntülerini paylaştı. Anakartın boyutları ve vida girişleri göz önünde bulundurulduğunda iPhone 7S Plus’la bire bir örtüştüğü görülüyor. Anakartın üzerinde bulunan “3217” zaman damgası, 2017’nin 32. haftasında, yani bir aydan bile kısa bir süre önce üretildiğini gözler önüne seriyor. Bu da görüntülerin bir iPhone 7 Plus değil; iPhone 7S Plus’a ait olduğunu belgeliyor.

Görüntüleri ortaya çıkan anakartın iPhone’ların batarya ömrünü uzatmak amacıyla kullanılması düşünülen L şeklindeki pilleri çalıştırabileceği öngörülüyor. Bu piller beklenen sonuçları verebilirse iPhone kullanıcılarının tek şarjla bir günü çıkaramama derdi tarih olacak gibi duruyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >