iPhone 8 ortaya çıktı: Hiçbir telefonda olmayan özelliklerle geliyor

iPhone 8 ortaya çıktı: Hiçbir telefonda olmayan özelliklerle geliyor ​
iPhone 8 ortaya çıktı: Hiçbir telefonda olmayan özelliklerle geliyor ​

Ünlü Japon teknoloji blogu Mac Otokara, iPhone 8 ile ilgili çok önemli sızıntılar paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre gümbür gümbür bir telefon geliyor.

Samsung, daha geçen ay tanıttığı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleriyle neredeyse tamamen çerçevesiz ekrana sahip bir tasarımı benimsemiş ve yıllardır kullanıcıların hayalini kurduğu telefonu piyasaya sürmüştü. Görünüşe göre Apple, iPhone 8 ile Samsung'a cevap vermeye hazırlanıyor.

Genellikle Apple ile ilgili gelişmeleri paylaşan popüler Japon teknoloji blogu Mac Otakara, iPhone 8 ile ilgili çok önemli bir sızıntı yayınladı. Paylaşılan sızıntılara baktığımızda iPhone 8'in dikey bir şekilde konumlandırılmış çift arka kamerayla geleceğini ve Apple'ın sevilen fiziksel ana ekran butonunun yeni iPhone ile kaldırılacağını görüyoruz. Öte yandan sızıntıya baktığınızda iPhone 8'in ön kamerasını göremezseniz endişelenmeyin, çünkü OLED ekran ile gelecek iPhone 8'de cihazın ön kamerası ekranın altına entegre edilecek ve kendini pek belli etmeyecek.

EKRAN ÇERÇEVELERİ İNCELECEK Mİ?

Sızdırılan görseli incelediğimizde Apple'ın da Samsung ve LG gibi yeni cihazında ince ekran çerçevelerine yer vereceğini anlıyoruz. Ancak telefon ahizesinin konumlandırıldığı noktaya baktığımızda iPhone 8'in Galaxy S8 kadar ince çerçevelere sahip olmayacağını görebiliyoruz. Analistlerin yaptığı tahminlere göre Apple'ın yeni canavarını bu yılın son aylarında resmi olarak görebiliriz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >