iPhone X ekranına sahip iPhone SE 2'den yeni bilgiler geldi

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Son günlerin en fazla merak edilen, çıkması muhtemel ürünleri arasında bulunan iPhone SE 2, Apple’ın en fazla satan modelleri arasına girebilir.

Apple’ın bugüne kadar ürettiği en etkili modeli olan iPhone X’in özelliklerinin, iPhone SE 2modeliyle daha ucuza gelmesi tüketicileri şimdiden heyecanlandırdı. iPhone SE 2, iPhone X’e göre daha ucuz olurken Apple’ın en çok bu modeline benzetilecek. Apple’ın 27 Mart 2018’de Chicago lansmanında tanıtılması beklenen yeni modelinin ilk versiyonu iPhone SE ilk olarak 2016 yılında satışa çıkarılmış ve büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

iPhone SE 2'nin muhtemel tasarımı.
iPhone SE 2'nin muhtemel tasarımı.

Yüz tarayıcı özelliği yeni modele ilgiyi artıracak

iPhone SE 2’de bulunan yeni özellikler ilk versiyonundan çok daha iyi olacağını gösteriyor. iPhone X modeline benzeyecek modelin ön panelinde çentik bulunacak. Face ID için konumlandırılan çentik iPhone X’teki gibi yüz tarayıcı özelliği sağlayacak. Yeni modelde aynı zamanda iPhone 7 ile gelen yenilik olan kulaklık girişinin ortadan kaldırılması da söz konusu. Ayrıca ekran oranı da önceki versiyona göre çok daha fazla olacak.

Hindistan'da üretilecek

Apple'ın 27 Mart'taki etkinlikte çok büyük ihtimalle tanıtacağı telefonun üretim yeri ise Hindistan olacak. İlk versiyonun sadece bir kısmı Hindistan'da üretilirken yeni modelin tüm üretiminin burada yapılması bekleniyor.

Sizce iPhone SE 2, ilk versiyonu gibi sevilip alınacak mı? Apple bu cihazın fiyatını uygun yapar mı?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >