Kara Sevda dizisinin YouTube kanalı 1 milyon aboneyi geride bıraktı

YouTube
YouTube

Yaklaşık iki yıl boyunca milyonlarca kişiyi ekranlara kilitleyen Kara Sevda dizisi YouTube'ta da önemli bir rekor kırarak 1 milyon aboneyi geçen tek Türk dizisi kanalı oldu.

Star TV'de 14 Ekim 2015 tarihi itibariyle yayınlanmaya başlayan Kara Sevda dizisi kısa süre içinde beğeni toplamış; milyonlarca kişiye erişmişti. Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu gibi hayli önemli kişilerin başrollerini paylaştığı dizi bu yıl 21 Haziran itibariyle görkemli bir final yaparak sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girmeyi başarmıştı.

  • Kara Sevda: Senaryosunu Özlem Yılmaz ve Anıl Eke'nin yazdığı; yönetmenliği ise Hilal Saral'ın yaptığı Türk dizisi.
Kara Sevda'nın YouTube kanalı toplamda 1699 video barındırıyor ve diziyi en baştan sona izlemek isteyenlere güzel bir fırsat sunuyor.
Kara Sevda'nın YouTube kanalı toplamda 1699 video barındırıyor ve diziyi en baştan sona izlemek isteyenlere güzel bir fırsat sunuyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan başarılı dizi, televizyonun yanı sıra internette de en çok takip edilen diziler arasında yer alıyor. Hatta Kara Sevda'nın YouTube kanalındaki abone sayısına bakıldığında dizinin internet üzerinden hayli yoğun bir kitle tarafından takip edildiği de ortaya çıkıyor. Son rakamlarla birlikte Kara Sevda'nın YouTube kanalı toplamda 1 milyon aboneyi geride bırakmış durumda.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >