Kırmızı iPhone 8 resmen duyuruldu

Kırmızı iPhone 8
Kırmızı iPhone 8

Apple, (RED) yardım organizasyonu için özel olarak ürettiği kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Cihazların dünya genelinde satışı 13 Nisan'da başlayacak.

Yaz sezonu öncesi satış rakamlarını artırmaya yönelik birkaç hamleyi hayata geçirecek olan Apple, bunlardan ilkini resmen duyurdu. Geçen sene olduğu gibi bu sene de yeni iPhone'lara kırmızı renk seçeneği ekleyen firma, ürünlerden elde edeceği geliri (RED) insanî yardım organizasyonuna bağışlayacak.

Geçen yılki kırmızı iPhone 7'lerde yaptığı hatayı tekrarlamayan Apple, bu kez iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın kırmızı sürümlerinde ön panel tercihini siyahtan yana kullanmış. Siyah ve kırmızının etkileyici bir görünüm ortaya çıkardığı yeni iPhone 8'ler, 13 Nisan'dan itibaren tüm dünya genelinde piyasaya sürülmüş olacak.

iPhone X içinse kırmızı kılıf geliyor

Kırmızı iPhone 8'lerle birlikte altın renk seçeneği yolda olan iPhone X için 99 dolarlık kırmızı bir kapaklı kılıf satışa çıkarılacak. Şimdilik iPhone X'un kırmızı sürümünü üretmesi beklenmeyen teknoloji firması, satış rakamları beklentilerin altında kalan amiral gemi akıllı telefonunu başka stratejilerle istediği seviyeye ulaştırmaya çalışacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >