LG’nin yeni amiral gemisi V30 için son tanıtım videosu yayında

LG V30.
LG V30.

LG’nin önümüzdeki günlerde tanıtımını yapacağı yeni amiral gemisi modeli V30 hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. LG V30 için yepyeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Samsung’un teknoloji gündemini oldukça meşgul eden Note 8'ini tanıtmasının ardından yeni tanıtım bilgi ve görüntüleri de peş peşe gelecek gibi görünüyor. LG bu konuda oldukça iddialı bir akıllı telefonla kullanıcılarını kucaklayacak. Şirket, bugüne kadar yayınlanan raporlar doğrultusunda tasarım ve teknik detaylar hakkında fazlaca bilgi sahibi olduğumuz V30 modeli için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

LG’nin onaylı YouTube kanalında “The Next V: Immersive Sound” başlığıyla yayınlanan videoda, teknik bir detay yer almazken, cihazın ses konusundaki hünerlerinin altı çizilmiş diyebiliriz. Son zamanlarda ortaya çıkan raporlarda, LG V30 modelinde oldukça yetkin ses çözümleri ile tanınan Bang & Olufsen'e ait donanımların yer alacağının ifade edilmesi, yayınlanan videoya çok daha fazla anlam yüklüyor.

31 Ağustos günü resmi tanıtımının gerçekleşeceği öngörülürken LG V30’un birçok özelliği telefon tutkunlarını heyecanlandırmaya yetti. V10 ve V20 modellerinin aksine 6 inç büyüklüğünde tek bir AMOLED ekranın yer alacağı telefon birkaç gün içerisinde resmen karşımızda olacak…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >