Mars yüzeyinde sincap görüldü: NASA ürkütücü deneyler peşinde

Mars yüzeyinde sincap görüldü: NASA ürkütücü deneyler peşinde
Mars yüzeyinde sincap görüldü: NASA ürkütücü deneyler peşinde

Komplo teorisyenleri NASA'nın yayınladığı fotoğraflardan birinde Kızıl Gezegen'deki kayalar arasında dolaşan bir sincap olduğunu tespit ettiler.

Keskin gözlü teorisyenler, NASA'nın 2012 yılında Mars'a gönderdiği Curiosity Rover uzay aracının çektiği fotoğraflar arasında sincabın olduğu fotoğrafı hemen fark ettiler.

Komplo teorisyenlerine göre bu fotoğraf, NASA'nın hayvan hakları ihlallerinden çekindiği için çok gizli olarak yürüttüğü bir NASA deneyini ortaya koyuyor. UFO Sightings Daily web sitesi bu konuda şöyle diyor: "Gerçekten şaşırtıcı ve garip. Sanırım bu yüzden bu kadar çok seviyorum. Mars'ta sevimli bir kemirgen." Fotoğraflarda bir kayalık genişlikte iki kayalık arasında çömelmiş bir halde bulunan sincap ya da sincap benzeri bir şey görünüyor. Canlı; kulak, göz, burun ve ön bacakların yanı sıra gri sincapınkine benzer uzun ve ince bir vücuda sahip gibi görünüyor.




UFO Sightings Daily web sitesine göre; Bu sincap NASA'nın gizli saklı yürüttüğü bir deneyin parçası ve NASA, sincabın Mars yüzeyinde ne kadar süre hayatta kalacağını öğrenmek için böyle bir deneye girişti. Peki NASA bunu neden açıklamıyor? Çünkü sincap bu deneyin sonunda öleceği için kendilerine dava açılmasından korkuyorlar.





Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >