Meraklısı için sevindirici haber: BlackBerry Key 2 görselleri ortaya çıktı

BlackBerry
BlackBerry

Her ne kadar sınırlı bir kitle olsa da dokunmatik ekran ve fiziksel klavye ikilisini tercih etmeyenler olabiliyor. İşte BlackBerry'nin bu kullanıcılar için geliştirdiği yeni telefonun görselleri ortaya çıktı.

BlackBerry, geçen yıl Şubat sonunda Mobil Dünya Kongresi'nde 'Key One' olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefonunu duyurmuştu. Son olarak, niş ve sınırlı bir kitleye erişse de meraklıları tarafından beğenilen telefonun devamı niteliğindeki Key 2'nin görüntüleri de sızmaya başladı. Dokunmatik ekran ve fiziksel klavye ikilisinden asla vazgeçmeyen BlackBerry, yeni modelde de benzer durumu devam ettiriyor.

BlackBerry Key 2, bizim de geçen sene MWC kapsamında test ettiğimiz telefonun devamı niteliğinde ve o modelin eksiklerini kapatıyor.
BlackBerry Key 2, bizim de geçen sene MWC kapsamında test ettiğimiz telefonun devamı niteliğinde ve o modelin eksiklerini kapatıyor.

Bir önceki modelin eksiklerini kapatıyor

Qualcomm Snadpragon 660'dan güç alması beklenen yeni akıllı telefonun 4.5 inç'lik ekran; 6 GB RAM ve çift arka kamera gibi ayrıntılara sahip olması bekleniyor. Teknik özellikler bir kenara bırakıldığında yeni telefonun aslında bir önceki modelin eksiklerini kapattığını söylemek mümkün. Buna ek olarak uygulamalara hızlıca erişim sağlayan Convenience Key tuşu da sağ kısımda yer alıyor.

Yine sınırlı bir kitleye (malum; BlackBerry'nin pazardaki durumu ortada) erişecek olan yeni akıllı telefonun 7 Haziran'da düzenlenecek etkinlikle tanıtılması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >