Mercedes E-Serisi otomobiller mobil uygulamayla park edilebiliyor

Mercedes E serisi
Mercedes E serisi

Alman menşeili Mercedes'in E-Serisi otomobilleri Uzaktan Park Yardımcısı vasıtasıyla mobil uygulama vasıtasıyla kolayca park edilebiliyor.

Artık yeni nesil üst seviyeotomobiller özellikle mobil uygulamalar vasıtasıyla birçok farklı işlemi cebinize getiriyor. Üreticilerinin özel olarak tasarladığı uygulamalar, otomobilin çalıştırılması, sıcaklığın ayarlanması ve benzeri görevleri uzaktan yerine getirebiliyor. 50.yılını kutlayan Mercedes ise mobil uygulama desteğini bir üst seviyeye çıkarmış durumda. İstanbul TÜYAP'ta AutoShow fuarı kapsamında sergilenen Mercedes E-Serisi otomobiller akıllı telefonlar vasıtasıyla mobil uygulamalar üzerinden park edilebiliyor.

Park sırasında zorlanan sürücüleri hedef alan bu özellik, otomobillerin dar ve kısa alanlara sorunsuz bir şekilde yerleşmesini sağlıyor. İstanbul gibi nüfus ve trafiğin yoğun olduğu şehirlerde bilhassa bayan sürücüler için bu tip bir özelliğin büyük önem taşıdığı aşikar. Mercedes'in "Uzaktan Park Yardımcısı" uygulaması indirildiğinde E-Serisindeki Mercedes'ler istenilen konuma rahatça park edilebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >