Microsoft Andromeda'nın yeni detayları belli oldu

Microsoft Andromeda
Microsoft Andromeda

Microsoft'un uzun süredir üzerinde emek harcadığı Andromeda isimli cihazının akıllı telefon, tablet ve bilgisayar üçlüsünün çeşitli özelliklerini sunacağı belirtiliyor. Ürüne dair yeni detaylar ise şöyle:

Microsoft'un yaklaşık ikiyıldır üzerinde çalıştığı Andromeda ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasındaki tüm sınırları ortadan kaldıracağı söylenen yeni ürünün katlanabilir çiftekranla birlikte sunulması bekleniyor.

Microsoft Andromeda'nın kutu içeriğinde bir de stylus kalem gelmesi bekleniyor.
Microsoft Andromeda'nın kutu içeriğinde bir de stylus kalem gelmesi bekleniyor.

Üç kategori ve tek ürün: Microsoft Andromeda!

Zira akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar üçlüsü düşünüldüğünde yeni ürünün üç farklı cihazdan her birinden rol çalacağı tahmin ediliyor. Yani bir anlamda telefonların arama özelliği, tabletlerin kolay taşınabilirliği ve dizüstü bilgisayarların yüksek performansı bu üründe buluşacak gibi görünüyor. Asıl önemli detay da tam olarak burada ortaya çıkıyor. Yani farklı işlevleri yerine getiren birçok cihaz doğrudan tek bir üründe buluşuyor. Ama şimdilik bu doğrultuda ekran boyutu ya da diğer teknik özelliklerin net olmadığını da belirtmek gerekiyor.

Evet; şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler ve görseller doğrudan konsept çalışmaları şekillendiriyor. Son olarak paylaşılan yeni görsel ise ürünün styluskalemle birlikte geleceğini bir kez daha doğruluyor. Yani böylece hassas çizimler yapmak isteyenlere özel bir çözüm sunulmuş oluyor. Yeni ürünün temelde Windows 10 işletim sisteminin özel bir versiyonunu barındıracağını da ifade etmek gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >