Motorola'dan fotoğraf baskısı yapan telefon kılıfı

Moto Mod
Moto Mod

Motorola, Polaroid ile birlikte Moto Z telefonları için yeni bir kılıf geliştirdi. Insta-Share Printer adı verilen aksesuar, mürekkepsiz fotoğraf baskısı yapabiliyor.

Motorola'nın Moto Z serisi telefonlarına modüler tasarım sayesinde özel aksesuar kullanılarak yeni donanım özellikleri eklenebiliyor. Daha önce batarya, hoparlör ve kamera ile alakalı özel modüller üreten firma, bu defa fotoğraf baskısı yapabilen ilginç bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı.

Polaroid ile yapılan işbirliği sonucu geliştirilen Insta-Share Printer adlı yeni aksesuar, Moto Z telefonlarına hızlı fotoğraf basma kabiliyeti kazandırıyor. Kartuş derdi olmadan telefondaki fotoğrafları ölümsüz hale getiren kılıfta 'Zift' isminde arkası yapışkanlı bir fotoğraf kağıdı kullanılıyor. Kılıf, bu kağıda işlenmiş kuru boya kristallerine ısı uygulayarak mürekkepsiz, akma, eskimeye karşı dayanıklı fotoğraflar ortaya çıkarıyor.

Üzerindeki deklanşörle o an çekilmiş görüntüleri veyahut sosyal medyadaki bir resmi çıkartabilecek hünere sahip Moto Z aksesuarı, 17 Kasım'da belirli satış kanalları üzerinden piyasaya sürülecek. 199 dolar fiyat etiketli kılıfın birkaç ay içerisinde küresel pazara da sunulması bekleniyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >