Mutlaka işinize yarayacak, 20 TL'den ucuz 4 teknolojik ürün

Günlük hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünleri kaçırmayın. Üstelik her biri çok ucuz ve kesin işinize yarar.

Teknolojinin temel işlevi hayatımızı kolaylaştırmasıdır. Telefon, tablet ya bilgisayarlardan bahsetmiyorum. Bu cihazları kullanmamızı kolaylaştıran uygun fiyatlı küçük aletlerden bahsediyorum. Farklı alanlarda işimize yarayabilecek ve fiyatı 20 lirayı geçmeyen o ürünler:
Xiaomi Flexible USB LED Işık
Kitap okurken daha çok odaklanmak istiyorsanız ya da dizüstü bilgisayarınızın klavye aydınlatması yoksa bu ürün tam da sizin için. Fiyatı ise sadece 19.90 TL. buradan  alabilirsiniz.
Xiaomi Flexible USB LED Işık Kitap okurken daha çok odaklanmak istiyorsanız ya da dizüstü bilgisayarınızın klavye aydınlatması yoksa bu ürün tam da sizin için. Fiyatı ise sadece 19.90 TL. buradan alabilirsiniz.
Pratigo Tekli Akım Korumalı Priz
Bazen yüksek voltajlı akım yüzünden cihazlarımız zarar görebiliyor. İşte bu akım korumalı priz, cihazlarınızı akım dalgalanmalarına ve yüksek voltaja karşı koruyor. Özellikle bilgisayarınızın zarar görüp ana kartının yanmasını istemiyorsanız bu prizi mutlaka kullanmalısınız. Fiyatı 15 TL. Buradan alabilirsiniz.
Pratigo Tekli Akım Korumalı Priz Bazen yüksek voltajlı akım yüzünden cihazlarımız zarar görebiliyor. İşte bu akım korumalı priz, cihazlarınızı akım dalgalanmalarına ve yüksek voltaja karşı koruyor. Özellikle bilgisayarınızın zarar görüp ana kartının yanmasını istemiyorsanız bu prizi mutlaka kullanmalısınız. Fiyatı 15 TL. Buradan alabilirsiniz.
Earldom OTG Adaptör
Bu kullanışlı ve rahatça yanınızda taşıyabileceğiniz adaptör sayesinde microUSB girişi olan cihazlarınıza USB kablolarınızı bağlayabilirsiniz. Bu sayede mobil cihazlarınız fare, klavye ve oyun kolu aletleri bağlayarak kullanabilirsiniz. Fiyatı: 12 TL. Ürünü buradan satın alabilirsiniz
Earldom OTG Adaptör Bu kullanışlı ve rahatça yanınızda taşıyabileceğiniz adaptör sayesinde microUSB girişi olan cihazlarınıza USB kablolarınızı bağlayabilirsiniz. Bu sayede mobil cihazlarınız fare, klavye ve oyun kolu aletleri bağlayarak kullanabilirsiniz. Fiyatı: 12 TL. Ürünü buradan satın alabilirsiniz
Pratigo Tablet ve Telefon Ekran Temizleme Seti
Bu ürün, teknolojik bir ürün değil ama teknolojik ürünler için olmazsa olmaz. Telefon ve tabletinin kirlenmesinden ya da parmak izi olmasından şikayet ediyorsanız bu ürünle onları rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Fiyatı: 10 TL. Buradan alabilirsiniz.
Pratigo Tablet ve Telefon Ekran Temizleme Seti Bu ürün, teknolojik bir ürün değil ama teknolojik ürünler için olmazsa olmaz. Telefon ve tabletinin kirlenmesinden ya da parmak izi olmasından şikayet ediyorsanız bu ürünle onları rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Fiyatı: 10 TL. Buradan alabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >