Nokia iddialı geliyor: Yeni telefonuyla çok konuşulacak

Geçtiğimiz haftalarda akıllı telefon pazarına geri döneceğini açıklayan Nokia'nın CEO'su yeni telefonun fiyatı ve geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Bir zamanların en ünlü markası olan ve kalite deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Nokia, son zamanlarda piyasaya sürdüğü akıllı telefonlardan istediği sonucu alamadı. 2017'de yeni tanıtılacak olan akıllı telefonuyla piyasaya iddialı bir giriş yapmak isteyen şirket, Nokia markasını yeniden canlandırmak istiyor.

Tüketicilerin memnuniyetini yeniden kazanacağız
Finlandiya merkezli HMD Global'in CEO'su Arto Nummela verdiği röportajda, Nokia için geniş bir ürün portföyü oluşturduklarını ve global pazarlara yayılarak, rakiplerine nazaran daha agresif pazarlama stratejisi izleyeceklerini vurguladı. Bu anlamda geniş bir fiyat aralığı belirlediklerinin altını çizen Nummela; fiyat-performans oranıyla ön plana çıkacaklarını ve her segmentten kullanıcıya hitap edeceklerini belirtti.

Güçlü rakiplerine karşı daha çok fiyat-performans özelliğiyle ayakta durmayı planlayan şirkete Google'ın destek vereceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.


Nokia'nın yeni akıllı telefonu yavaş yavaş belli olmaya başladı: İlginç özellikler var
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >