Nusret, Google Pixel 2 reklamında oynadı

Nusret Googl Pixel 2
Nusret Googl Pixel 2

Türkiye’nin dünya tarafından tanınan isimlerinden olmayı başaran Nusret Gökçe, Google’ın Pixel 2 telefonunun yeni reklam filminde meşhur tuz dökme hareketini yaparken göründü.

Google, en iyi telefonu olarak görülen Pixel 2 için yeni bir reklam filmi yayınladı. İnsanların bildiği bir telefondan daha fazlasına sahip olduğu belirtilen Pixel 2 reklamında sorular ön planda tutuluyor. Google Asistan tarafından cevaplanan ilginç sorular ise her yaştan insanı ilgilendiren türden.

Nusret'in popülerliği Google'ı da etkiledi

Son dönemlerin en büyük Instagram fenomenlerinden olmayı başaran ünlü etçi Nusret, sosyal medyada Saltbae olarak tanındı. İnsanların gösterdiği bu ilgiyi ve tanınmışlığı göz ardı edemeyen Google da bu fırsatı kullanmaktan çekinmedi.

Google Asistan’a sorulan ilginç sorulardan biri de ellerimi kullanmadan mı? oldu. Bu sorunun cevap kısmında Nusret, meşhur hareketiyle ortaya çıkıyor ve meşhur tuz dökme işlemini yapıyor. Sınırsız fotoğraf yükleme üzerinde çalışan Google, Apple’ın sınırlı hafızasına gönderme yapmayı da unutmuyor. Bir sahnede çekilen fotoğrafın ardından telefon Hafıza dolu uyarısı veriyor.

Google, en büyük rakip olarak gördüğü Apple’ı da burada es geçmiyor. Samsung’un ardından Google’ın da yeni reklam filminde Apple’a görderme yapması Apple’ın büyüklüğünü göstermiyor değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >