Osmanlı ile birlikte cenk etmek mi yoksa uzayda savaşmak mı?

Türk oyuncusun cevabı belli gibi...

Oyun dünyasının en çok satan oyunlarından birisine karşı oyun dünyasına ilk defa 1.Dünya savaşını yansıtacak olan Türk oyuncusunun cevabı büyük ihtimal belli ama bir yandan da 90'lı neslin ve sonrasının efsane oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu duruyor. İkisi de çok yakın zamanda oyuncuların karşısına çıkacak.

Battlefield 1; 1.Dünya Savaşını konu alacak. Dolayısıyla oyunda Osmanlı Devleti de bulunacak.İtalyan Alpleri, Fransa ve Arabistan Çölü'nde geçeceği beklenen oyunda, Osmanlı ile oynayabileceğimiz muhtemel üç cephe olabilecek;Sina ve Filistin Cephesi,Irak Cephesi ve Hicaz-Yemen Cephesi

Call of Duty Infinite Warfare: Gelecekte geçmesi beklenen oyunun bir kısmı dünyada bir kısmı uzayda geçecek gibi görünüyor. Fakat yeterince uzayda geçen oyun olması dolayısı ile oyun pek itibar görmedi hatta öyle kötü bir itibar gördü ki YouTube'un listesinde Justin Bieber'ın videosundan sonraki en beğenilmeyen video oldu.

Battlefield 1, 29 Ekim'de görücüye çıkıyor. Call of Duty ise ondan 1 hafta sonra raflarda yerini alacak ,Battlefield bu yarışta 1-0 önde gibi görünse de son kararı yine oyuncular karar verecek....
Battlefield'ın yeni oynunda Osmanlı da yer alacak

                                    
                                    Oyunun 1.Dünya Savaşını konu edinmesi ile Osmanlı da bu oyunda yer alaıcağı öğrenildi. Türk oyuncusunun bu oyuna gözünü dikmesinin en önemli nedeni oyunda Osmanlı'nın olacağının duyurulmasıydı.
Battlefield'ın yeni oynunda Osmanlı da yer alacak Oyunun 1.Dünya Savaşını konu edinmesi ile Osmanlı da bu oyunda yer alaıcağı öğrenildi. Türk oyuncusunun bu oyuna gözünü dikmesinin en önemli nedeni oyunda Osmanlı'nın olacağının duyurulmasıydı.
Call of Duty sonunda uzaya da çıktı

                                    
                                    CoD'un önceki oyunlarında, duvarlardan yürüyebilme, jet çantasıyla uçabilme gibi fütüristik özellikler gelmesiyle birlikte, ''Acaba ne zaman uzaya çıkacaklar'' derken son oyununda uzaya çıktıklarını da görmüş olduk. Ama oyuncular buna baya bi tepki gösterdi.Zaten önceki oyunlarda jet çantasıyla uçan kaçan oyuncular yüzünden seriden soğuyan CoD oyuncuları geçmiş savaşları konu alan bir oyun beklerlerken, mass effect tarzı bir oyun görünce haklı olarak tepki gösterdi.
Call of Duty sonunda uzaya da çıktı CoD'un önceki oyunlarında, duvarlardan yürüyebilme, jet çantasıyla uçabilme gibi fütüristik özellikler gelmesiyle birlikte, ''Acaba ne zaman uzaya çıkacaklar'' derken son oyununda uzaya çıktıklarını da görmüş olduk. Ama oyuncular buna baya bi tepki gösterdi.Zaten önceki oyunlarda jet çantasıyla uçan kaçan oyuncular yüzünden seriden soğuyan CoD oyuncuları geçmiş savaşları konu alan bir oyun beklerlerken, mass effect tarzı bir oyun görünce haklı olarak tepki gösterdi.
Youtube'da en beğenilmeyen oyun videosu oldu.

                                    
                                    Call of Duty oyuncuları beklediklerini videodan alamayınca dislike butonuna yüklendi. Yaklaşık 3 milyon dislike alan ilk oyun videosu olarak listeye girmiş oldu. Battlefield videosu ise tam tersine en çok beğeni alan oyun videosu oldu.
Youtube'da en beğenilmeyen oyun videosu oldu. Call of Duty oyuncuları beklediklerini videodan alamayınca dislike butonuna yüklendi. Yaklaşık 3 milyon dislike alan ilk oyun videosu olarak listeye girmiş oldu. Battlefield videosu ise tam tersine en çok beğeni alan oyun videosu oldu.
CoD'da istediklerini bulamayan oyuncular Battlefield'a yöneldi

                                    
                                    Battlefield 1 ortamıyla özellikle 1.Dünya savaşını konu almasıyla CoD oyuncularını kendine çekti. Uzun zamandır bir Dünya savaşı oyunu bekleyen oyuncuların derdine derman oldu.
CoD'da istediklerini bulamayan oyuncular Battlefield'a yöneldi Battlefield 1 ortamıyla özellikle 1.Dünya savaşını konu almasıyla CoD oyuncularını kendine çekti. Uzun zamandır bir Dünya savaşı oyunu bekleyen oyuncuların derdine derman oldu.
CoD'un tek umudu Call of Duty 4

                                    
                                    Belli ki  Call of Duty Infinite Warfare'in tutmayacağını kendisi de anlayan şirket serinin en çok sevilen oyunlarından CoD 4'ün günümüz grafik kalitesinde (remastered) versiyonuyla birlikte satacak. Yani CoD 4'ü almak isteyen oyuncular yeni CoD oyununu da almak zorunda kalacak.(Sırf Captain Price için alınır aslında)
CoD'un tek umudu Call of Duty 4 Belli ki Call of Duty Infinite Warfare'in tutmayacağını kendisi de anlayan şirket serinin en çok sevilen oyunlarından CoD 4'ün günümüz grafik kalitesinde (remastered) versiyonuyla birlikte satacak. Yani CoD 4'ü almak isteyen oyuncular yeni CoD oyununu da almak zorunda kalacak.(Sırf Captain Price için alınır aslında)
Battlefield 1'de Çanakkale savaşı olabilir

                                    
                                    Oyun ile ilgili diğer merak edilen kısım ise hangi cephelerde savaşacağımız, resimde gördüğümüz askerin üzerinde çanakkaledeki anzak askerlerinin giydiği kıyafetlere çok benziyor ve durduğu kısım ise conk bayırı sırtları olabilir. Yani bir ihtimal oyunun Çanakkale savaşı bölümü olabilir. (ay hadi inşallah)
Battlefield 1'de Çanakkale savaşı olabilir Oyun ile ilgili diğer merak edilen kısım ise hangi cephelerde savaşacağımız, resimde gördüğümüz askerin üzerinde çanakkaledeki anzak askerlerinin giydiği kıyafetlere çok benziyor ve durduğu kısım ise conk bayırı sırtları olabilir. Yani bir ihtimal oyunun Çanakkale savaşı bölümü olabilir. (ay hadi inşallah)
Battlefield 1'de Osmanlı'ya karşı mı olacağız?

                                    
                                    Oyunun hikaye ve multiplayer kısmında Osmanlının olacağını biliyoruz peki Osmanlı ile birlikte mi savaşacağız yoksa Osmanlıya kaşı mı savaşacağız? Büyük ihtimal ile Arabistanlı Lawrence olarak Osmanlıya karşı Arap isyanını yönlendireceğiz. Ama multiplayer kısmında Osmanlıyı oynayabileceğiz.
Battlefield 1'de Osmanlı'ya karşı mı olacağız? Oyunun hikaye ve multiplayer kısmında Osmanlının olacağını biliyoruz peki Osmanlı ile birlikte mi savaşacağız yoksa Osmanlıya kaşı mı savaşacağız? Büyük ihtimal ile Arabistanlı Lawrence olarak Osmanlıya karşı Arap isyanını yönlendireceğiz. Ama multiplayer kısmında Osmanlıyı oynayabileceğiz.
Battlefield 1'den kareler
Battlefield 1'den kareler
Call of Duty Infinite Warfare'den kareler
Call of Duty Infinite Warfare'den kareler
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >