PTT'de unutulan eşyalar alıcı buldu: 10 TL'ye cep telefonu satıldı!

PTT
PTT

PTT Kargo, yasal süreç boyunca unutulan ve şubelerden alınmayan eşyaları satışa çıkardı. Bugün Avrupa ve Anadolu Yakası'ndaki PTT Genel Müdürlük'lerinde izdiham yaşandı.

PTT Kargo, yaptığı açıklamayla yasal süreç boyunca şubelerden alınmayan ve unutulan eşyaları bugün satılığa çıkardı. Dolayısıyla hem Avrupa hem de Anadolu Yakası müdürlüklerinde izdiham yaşandı. Yüzlerce insan PTT'nin Genel Müdürlük'lerine akın ederken birçok kişi kuyrukta bekledi.

Elektronik ürünlerin değerinin çok altında satışa çıkarılacağının haberini alan vatandaşlar, PTT'nin merkezlerine akın etti.
Elektronik ürünlerin değerinin çok altında satışa çıkarılacağının haberini alan vatandaşlar, PTT'nin merkezlerine akın etti.

Yüzlerce kişi akın etti

Saat 10:00 itibariyle kapıların açılmasının ardından teknolojik ürünlerden, oyuncaklara, kıyafetlerden kozmetik ürünlerine kadar birçok farklı ürün grubu çok uygun fiyattan satışa çıkarıldı. Dolayısıyla unutulan eşyalar piyasa değerlerinin çok altındaki fiyatlara alıcı buldu.

Küçük bir örnek vermek gerekirse cep telefonları 10 TL'den, parfüm ve kol saatleri 5 TL'den satışa çıkarıldı. Elbette durum böyle olunca ürünler kısa süre içinde tükendi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >