Samsung Galaxy Note 7 kullanıcıları telefonlarından vazgeçemiyor

Yapılan araştırmalar, Galaxy Note 7 kullanıcılarının yaşanan tüm patlama sorunlarına rağmen telefonu kullanmaya devam ettiğini gösteriyor.

Samsung'un Ağustos ayında "en iyi akıllı telefon" şeklinde duyurduğu Galaxy Note 7, patlama sorunlarından dolayı birçok kullanıcıyı mağdur etmişti. Değişim ve toplama çalışmalarından sonra yapılan araştırmalar, kullanıcıların büyük bir bölümünün Galaxy Note 7'den vazgeçemediğini gösteriyor. Hatta Galaxy Note 7, an itibariyle Android mobil işletim sistemli akıllı telefon pazarında en yüksek kullanım oranına sahip akıllı telefonlardan biri.



Evet; elbette geri çağrılmaların ardından kullanım istatistikleri hayli düşüyor. Lakin duyurulması ve satışının başlamasıyla birlikte grafikte de görülebildiği gibi önemli bir yükseliş oluyor.

Aptelingent araştırmalarında son rakamlara bakıldığında Galaxy Note 7'nin kullanımı hâlâ LG V20, OnePlus 3T ve HTC Bolt'un üzerinde. Elbette bu noktada da önemli parametreler var. LG V20'nin sınırlı sayıda satışa sunulması ve HTC Bolt'un yalnızca belirli bir bölgede satılması bunlardan birkaçı.
Samsung, iade edilmeyen Galaxy Note 7'leri kapatacak
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >