Samsung Galaxy Note 8 ekranıyla ilgili yeni detaylar belli oldu

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Berlin'de düzenlenecek olan IFA Fuarı kapsamında tanıtılması beklenen Galaxy Note 8'in ekranıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. 6.3 inç'lik büyük bir ekranla gelmesi beklenen telefonun Galaxy S8'deki gibi Infinity Display'e sahip olacağı öngörülüyor.

Android ekosisteminin en güçlü oyuncusu olan Samsung, Şubat sonunda tanıttığı Galaxy S8 ile satış rekorları kırmaya devam ederken diğer bir yandan da Galaxy Note serisinin çalışmalarını sürdürüyor. Şimdilik tanıtıma ilişkin herhangi bir tarih olmamasına karşın Galaxy Note 8 ile ilgili birçok farklı detay netleşmiş durumda.

Son olarak yeni akıllı telefonun ekranıyla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Bu doğrultuda yeni modelin Galaxy S8'deki gibi Infinity Display teknolojili ekranla geleceği belirtiliyor. Yani 6.3 inç'lik boyutla birlikte "sonsuz ekran" deneyiminin sunulacağı tahmin ediliyor. Tabii ki ek olarak 18.5:9 en-boy oranı da ekranla alakalı diğer detaylar arasında.

Note 8'in büyük ekranında parmak izi okuyucunun da doğrudan panele entegre edileceği üzerinde duruluyor.
Note 8'in büyük ekranında parmak izi okuyucunun da doğrudan panele entegre edileceği üzerinde duruluyor.

Çözünürlük tarafında ise Galaxy S8'deki gibi 2960 x 1440 piksel çözünürlüğün sunulması bekleniyor. Ancak ekran boyutunun da büyüdüğü düşünüldüğünde çözünürlüğün 4K'ya çıkabileceği ihtimali de ortaya çıkıyor. Galaxy Note serisinin en yeni üyesinin IFA Fuarı kapsamında sahneye çıkarılması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >