Samsung Galaxy S7 kullanıcıları endişeli: Kameralar kendiliğinden parçalanıyor

Galaxy S7 kullanıcıları, telefonlarını düşürmedikleri halde kameralarının kendiliğinden parçalandığını ifade ediyor.

Samsung'un başı bu kez de Galaxy S7 ile dertte. Galaxy Note 7'yi duyurduktan sonra birbiri ardına patlama haberleriyle şoke olan şirket, daha sonrasında ürünleri toplama kararı almış ve sorunun bataryadan kaynaklandığını bildirmişti.
Galaxy Note 7'lerin patlama sebebi belli oldu
Kendiliğinden parçalanıyor!
Galaxy S7 kullanıcıları, telefonlarını düşürmedikleri halde kameraların kendiliğinden çatladığını bildiriyor. Yani herhangi bir fiziksel darbe olmamasına karşın kamera kısmının kendiliğinden parçalandığı ifade ediliyor.
Kamera değişiminin maliyeti 70 dolar
Telefonun arka yüzeyinde ilgili kısmın bu şekilde parçalanması elbette kameranın devre dışı kalmasına neden oluyor. Haliyle kullanıcılar Galaxy S7'lerini Samsung'a gönderdiklerinde yüksek bir servis bedeliyle karşılaşıyorlar. Kamera kısmının değişmesi ve eski haline gelmesi için 70 dolar isteniyor, bu da gerçekten yüksek bir bedel.
Kullanıcılar endişeli
Samsung, şu an için konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak, teknik servis birimi fiziksel baskılar sonucunda bu durumun ortaya çıkabileceğini belirtiyor. Bu noktada da kullanıcılar "hiçbir düşürme ya da fiziksel darbe olmadan" kameraların parçalandığını ifade ediyor. 

Güney Koreli şirket muhtemelen konuyu şu an araştırma aşamasında. Galaxy Note 7'den sonra Galaxy S7'de de farklı bir sorun ortaya çıkması, kullanıcıları endişelendiriyor.
Kullanıcılar endişeli Samsung, şu an için konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak, teknik servis birimi fiziksel baskılar sonucunda bu durumun ortaya çıkabileceğini belirtiyor. Bu noktada da kullanıcılar "hiçbir düşürme ya da fiziksel darbe olmadan" kameraların parçalandığını ifade ediyor. Güney Koreli şirket muhtemelen konuyu şu an araştırma aşamasında. Galaxy Note 7'den sonra Galaxy S7'de de farklı bir sorun ortaya çıkması, kullanıcıları endişelendiriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >