Samsung Galaxy S8 çift hoparlörlü olabilir

Geçtiğimiz ay Harman'ı bünyesine katan Samsung, Galaxy S8'de yeni bir hoparlör sistemi kullanabilir.

Samsung, Galaxy S8 ile birlikte ses konusunda devrim yapmaya hazırlanıyor. Güney Kore merkezli şirket, geçtiğimiz ay yüksek performanslı hoparlör sistemleriyle tanınan Harman'ı satın almış ve önemli bir adım atmıştı. Bu aşamadan sonra Harman'ın daha çok araç içi ses sistemleri konusunda çalışmalar yapacağı da açıklanmıştı. Son bilgilere göre Samsung, yeni nesil Galaxy S8'de ses ve hoparlör konusunda Harman'ın özel çözümlerini kullanacak.

Yani Galaxy S8 ile birlikte yüksek performanslı çift hoparlör sistemine geçiş yapılabilir. Elbette Harman'ın bu noktadaki özel çözümleri yalnızca yüksek ses şiddeti sağlamayacak. Buna ek olarak hoparlör sisteminin değişmesiyle ses kalitesi de bir üst noktaya taşınacak.

Özellikle son birkaç yılda HTC başta olmak üzere birçok farklı akıllı telefon üreticisinin özel ses ve hoparlör çözümleri sunduğunu düşündüğümüzde, Samsung'un bu konuda adım atması yerinde olacaktır.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S8'in kamerası, aksesuarları ve diğer detaylarıyla ilgili çeşitli haberler hazırlamıştık, aşağıdaki bağlantılardan ilgili haberlerimize erişebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >