Samsung Galaxy S8 ilk üç ay boyunca koşulsuz iade edilebilecek

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Samsung, Galaxy Note 7 patlamalarıyla üzdüğü müşterilerin gönlünü alabilmek adına yeni bir garanti sistemi planlıyor. Yeni sistemde Galaxy S8'i satın alan herkes telefonu ilk üç ay boyunca kullanıp sonrasında koşulsuz şekilde iade edebilecek.

Bu adımla kullanıcı memnuniyeti artabilir
Yeni garanti paketinin kullanıcıların memnuniyet seviyesini artırması bekleniyor. Zira Samsung böylece teknik destek ve garanti konusunda farklı bir deneyim vadedecek. Şirkete yakın kaynaklar, Samsung'un Galaxy S8'e çok güvendiği ve beklentilerinin hayli yüksek olduğunu söylüyor. Dolayısıyla yeni garanti sistemi bu güvenin kullanıcılara kanıtlanma biçimi olarak görülebilir.
Bu adımla kullanıcı memnuniyeti artabilir Yeni garanti paketinin kullanıcıların memnuniyet seviyesini artırması bekleniyor. Zira Samsung böylece teknik destek ve garanti konusunda farklı bir deneyim vadedecek. Şirkete yakın kaynaklar, Samsung'un Galaxy S8'e çok güvendiği ve beklentilerinin hayli yüksek olduğunu söylüyor. Dolayısıyla yeni garanti sistemi bu güvenin kullanıcılara kanıtlanma biçimi olarak görülebilir.
Diğer şirketler de benzer sistemler sunabilir
Diğer yandan şirketin uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı Bixby sanal asistan bu süreçte kullanıcıların deneyimine sunulmuş olacak. Peki ama bu yeniliğin kullanıcılara yansıması nasıl olacak? Bixby'ın ilk etapta tam performansta çalışmayacağı ancak süreç ilerledikçe güncelleştirmelerle çok büyük bir potansiyel yakalayacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla birçok kişinin sanal asistanı kullanmaktan keyif alacağı ve telefondan vazgeçemeyeceği üzerinde duruluyor.

Samsung'un kısaca kullanıcılar için farklı bir deneyim sunmayı amaçladığı aşikar, darısı diğer dev şirketlerin başına...
Diğer şirketler de benzer sistemler sunabilir Diğer yandan şirketin uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı Bixby sanal asistan bu süreçte kullanıcıların deneyimine sunulmuş olacak. Peki ama bu yeniliğin kullanıcılara yansıması nasıl olacak? Bixby'ın ilk etapta tam performansta çalışmayacağı ancak süreç ilerledikçe güncelleştirmelerle çok büyük bir potansiyel yakalayacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla birçok kişinin sanal asistanı kullanmaktan keyif alacağı ve telefondan vazgeçemeyeceği üzerinde duruluyor. Samsung'un kısaca kullanıcılar için farklı bir deneyim sunmayı amaçladığı aşikar, darısı diğer dev şirketlerin başına...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >